Pentru a-ti putea dezvolta afacerea si in mediul Online este nevoie sa ai o vizibilitate crescuta si o identitate proprie a afacerii. Cum poti face acest lucru cat mai eficient? Prin promovare pe Facebook. Pe Facebook sunt aproximativ doua miliarde de utilizatori activi lunar. O data ce optezi pentru promovarea pe Facebook, vei putea targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale.

Cu ajutorul acestor campanii Facebook, poti targeta diferite categorii de utilizatorii, pe baza datelor demografice, a intereselor, a comportamentelor acestora, etc. Poti utiliza si targetarea in functie de locatie sau limba vorbita. Promovarea pe Facebook este o optiune ideala pentru a-ti creste afacerea, fie ca vorbim despre vanzare de produse sau servicii. Indiferent de obiectivul ales: Awareness, Consideration sau Conversion, promovarea pe Facebook poate genera rezultatele pe care ti le doresti.

Poti realiza campanii Facebook pentru fiecare obiectiv. Spre exemplu, daca vrei sa sporesti traficul pe site, poti realiza campanii Facebook Ads cu obiectivul ,,Trafic".

AdSem - Facebook Ads / Instagram Ads

BENEFICIILE SERVICIILOR DE PROMOVARE FACEBOOK PENTRU AFACEREA TA

BENEFICIILE SERVICIILOR DE PROMOVARE FACEBOOK PENTRU AFACEREA TA

Creste gradul de cunoastere a marcii

Cresterea vizibilitatii marcii si a traficului pe site

Generezi vanzari/leaduri intr-un timp scurt

Generare de interactiuni cu postarile, raspunsuri la evenimente si aprecieri pentru pagina de Facebook

Poti retargeta utilizatorii site-ului

Generare de interactiuni cu postarile, raspunsuri la evenimente si aprecieri pentru pagina de Facebook

Ai control total al bugetului de promovare

Poti Scala rapid

Masurare/Raportare in timp Real a rezultatelor

In ceea ce priveste bugetul, poti opta pentru setarea bugetului zilnic pentru campanii Facebook. Astfel, bugetul va fi redistribuit fiecarui grup de reclame din cadrul unei campanii Facebook Ads pe baza potentialului acestora de a genera lead-uri/rezultate. Poti opta, de asemenea, pentru setarea unui buget zilnic sau total la nivelul fiecarui grup de reclame.

In ceea ce priveste reclamele/Ad-urile, printre solutiile simple prin care poti realiza reclame Facebook regasim:

  • Promovarea unei postari existente deja pe Pagina ta de Facebook
  • Promovarea paginii tale de Facebook
  • Promovarea site-ului tau web
  • Promovarea butonului de actiune (call-to-action)

De retinut: Promovarea unei postari este esentiala pentru a ajunge la publicul pe care ti l-ai propus sa-l targetezi. De retinut este faptul ca trebuie sa acorzi o atentie sporita intregii postari. Elementele postarii precum textul, imagini sau video, nu mai pot fi modificate odata ce ai ales sa sponsorizezi postarea. Astfel daca ai constatat o greseala dupa ce postarea a fost sponsorizata, nu mai poti corecta si vei fi nevoit sa stergi postarea in timp ce bugetul alocat postarii va fi pierdut.

Pentru a realiza reclame Facebook si campanii Facebook Ads cat mai complexe, este necesar sa accesezi sectiunea de Administrare Reclame. Administrare Reclame este un instrument Facebook cu ajutorul caruia poti crea, edita si administra reclamele de pe Facebook.

Exista numeroase tipuri de reclame Facebook pe care le poti utiliza pentru a-ti promova afacerea. Formatele de reclame pe care le poti utiliza variaza in functie de obiectivul tau de publicitate:

  • Imagine (produse, servicii oferite sau chiar o imagine cu marca ta)
  • Clip video (reclamele tip video genereaza impact mai mare)
  • Carusel. Acest tip de reclama iti permite sa promovezi pana la 10 produse sau servicii utilizand o imagine specifica sau video pentru fiecare tip de serviciu/ produs, fiecare imagine/clip video avand propriul link.
  • Experienta instant (reprezinta o experienta pe ecran complet. Aceasta se deschide dupa ce un utilizator atinge reclama ta de pe un dispozitiv mobil.
  • Colectie (prin intermediul acestui tip de reclama poate prezenta mai multe produse sau servicii si se deschide sub forma de Experienta instant cand cineva interactioneaza cu reclama). Acest format de reclama este disponibil doar pe mobil.

PROCESUL DE PROMOVARE FACEBOOK

PROCESUL DE PROMOVARE FACEBOOK

Analiza concurentei pe retele de socializare

Crearea strategiei si stabilirea obiectivelor

Lansarea campaniei de promovare Facebook / Instagram

Optimizare constanta si raportare lunara

Avantajele promovarii prin Facebook Ads si Instagram Ads

Ce loc mai potrivit de identificare a audientei tinta estemai bun decat serviciile de promovare pe Facebook? Indiferent daca vorbim despre Facebook sau Instagram, ne raportam la urmatoarele avantaje: rezultate rapide, un sistem de licitare similar celui din Google ce determina costuri reduse, si posibilitate de targetare a unui public bine definit.

Un beneficiu major oferit de platforma de socializare Facebook sau de Instagram este oportunitatea de a iti cunoaste clientii. Cum intr-un magazin fizic ii poti analiza/studia pe cei ce iti calca pragul, in mediul online le poti studia comportamentul cu ajutorul platformelor de socializare. Doar dupa ce vei reusi sa iti cunosti consumatorii, sa le intelegi nevoile reale si ce asteptari au de la tine, abia atunci le vei putea satisface aceste nevoi si dorinte mai bine decat competitorii tai. Cu ajutorul paginii de Facebook poti sa cresti notorietatea brand-ului tau si sa te pozitionezi mai bine in mintea consumatorului. Ai oportunitatea atat de a fideliza clientii actuali dar si de a ajunge la noi segmente de piata.

Dezvoltam strategii, testam si optimizam in asa fel incat sa ajungem la audienta tinta. Ne axam pe felul in care se comporta utilizatorii si cream elemente grafice adaptate cerintelor acestora. In plus, Facebook Ads ne permite corelarea obiectivelor campaniilor cu obiectivele afacerii tale, astfel incat sa obtinem un mix inteligent ce va aduce rezultatele dorite.

Totodata, prin promovare Facebook Ads si Instagram Ads, vei consolida adevarate comunitati in jurul brand-ului tau: feedback in timp real si fidelizarea clientilor actuali dar si targetarea unui public nou.

Clientii nostri

Am avut placerea sa ajutam sute de businessuri mici si mari sa creasca

De ce noi?

Pentru ca performam si atingem obiectivele stabilite. Nu o spunem noi, o spun clientii nostri... pe bune!

Interesat de colaborare?

Interesat de colaborare?

Lasa-ne un mesaj!

Lasa-ne un mesaj!

Realizam, editam si monitorizam campaniile de promovare pe Facebook. Astfel, timpul pe care l-ai fi pierdut realizand toti pasii necesari pentru promovare, il poti utiliza pentru a crea noi strategii de dezvoltare pentru afacerea ta.

Ai grija de afacerea ta, iar noi te ajutam sa obtii cele mai bune rezultate prin intermediul promovarii Facebook Ads.

Intrebari frecvente despre Facebook Ads si Instagram Ads

Ce este Facebook Ads?

Facebook Ads este modalitatea propice de a afisa produsele sau serviciile tale in fata publicului tau tinta prin prisma intereselor manifestate, sex, varsta, locatie etc. Insa, pentru a te promova pe Facebook trebuie sa stii sa folosesti Facebook Ads Manager - o interfata Facebook, special creata pentru business-uri. Cu ajutorul acestuia poti crea campaniil Facebook Ads, grupurile de anunturi, cat si reclamele.

Ce este Instagram Ads?

Instagram Ads reprezinta o modalitate eficienta de a-ti promova produsele sau serviciile pe Instagram. Acesta foloseste sistemul de publicitate Facebook, prin intermediul caruia poti targeta publicul tinta vizat prin locatie, detalii demografice, interese, gen si multe altele. Poti targeta si persoane care au interactionat cu site-ul tau intr-un anumit mod. Reclamele pentru Instagram se pot realiza tot din interfata Facebook Business Manager.

Pentru ce tip de afacere este eficienta promovarea pe Facebook Ads?

Promovarea pe Facebook poate fi utilizata pentru orice tip de afacere, fie ca vorbim despre e-commerce sau de tip lead. Este modalitatea propice de a-ti expune produsele sau serviciile utilizatorilor Facebook si Instagram. Mai mult, cu ajutorul Pixelului Facebook poti realiza cu usurinta audiente de remarketing si nu numai.

Cum functioneaza Facebook Ads/Instagram Ads si cum ma vor ajuta sa imi promovez eficient afacerea?

Cu ajutorul Facebook Ads/Instagram Ads putem sa dezvoltam strategii, sa testam si sa optimizam in asa fel incat sa ajungem la audienta potrivita. Ne axam pe felul in care se comporta utilizatorii si cream elemente grafice adaptate cerintelor acestora. In plus, Facebook Ads ne permite corelarea obiectivelor campaniilor cu obiectivele afacerii tale, astfel incat sa obtinem un mix inteligent ce va aduce rezultatele dorite.

Care sunt principalele beneficii in ceea ce priveste promovarea pe Facebook Ads?

Indiferent daca vorbim despre Facebook sau Instagram, ne raportam la urmatoarele avantaje: rezultate rapide, un sistem de licitare similar celui din Google ce determina costuri reduse, si posibilitate de targetare a unui public bine definit. Specialistii Adsem iti ofera consultanta gratuita pentru a implementa strategia optima afacerii tale.