Cum te ajută campaniile Google AdWords să îți promovezi eficient afacerea?

În funcție de specificul afacerii și de ceea ce dorești să promovezi la un anumit moment, produse sau servicii, cu ajutorul unor campanii și a diferitelor tipuri de reclame Google, acestea vor ajunge la publicul tău țintă fix în momentul în care caută în bara motorului de căutare sau pe website-urile partenerilor din rețeaua de căutare. Te întrebi dacă o să performezi prin reclame Google? Printr-o strategie de campanii atent creată, targetare riguroasă, optimizare constantă și obținerea unor scoruri de calitate ridicate, este posibil. Vei plăti doar atunci când utilizatorii dau clic pe anunțul tău, fără să irosești bugetul inutil.

Cu ajutorul acestor campanii poți targeta diferite categorii de utilizatorii, pe baza datelor demografice, a intereselor și a comportamentelor acestora. Mai mult, o astfel de strategie, îți pune la dispoziție diverse tipuri de segmente de public prestabilite, precum cele de tip In-Market (utilizatori care au manifestat interes pentru produse sau servicii asemănătoare cu cele pe care afacerea ta le are), Similar (persoane similare cu cele care au realizat anumite acțiuni pe site), Affinity (persoane cu diverse pasiuni, hobby-uri pe care le-au manifestat de-a lungul timpului prin intermediul căutărilor pe care le-au realizat în motorul de căutare Google. Indiferent de obiectul ales, o strategie Google Adwords poate genera rezultatele de care afacerea ta are nevoie prin reclame relevante.


AdSem - Google Ads

Strategii în funcție de specificul afacerii tale

În funcție de specificul, obiectivele și bugetul de care dispui, poți realiza o campanie Google AdWords eficientă, care să îți crească foarte mult potențialul afacerii. Sunt diverse tipuri de campanii, însă nu toate se pliază pe profilul tău. De exemplu, dacă oferi diverse servicii, nu poți apela la o campanie Google AdWords de tip Shopping. Aceasta se pretează la magazinele cu produse online. Printre tipurile de campanii oferite de platforma Google găsim următoarele:

  1. Google Search Ads
  2. Google Display Ads
  3. Google Video Ads
  4. Google Shopping
  5. Google Discovery Ads

ÎN CE CONSTĂ STRATEGIA NOASTRĂ DE PROMOVARE GOOGLE?

ÎN CE CONSTĂ STRATEGIA NOASTRĂ DE PROMOVARE GOOGLE?

Încă nu știi ce înseamnă o campanie Google AdWords și cum ți-ar putea aduce rezultate? Îți oferim consultanță gratuită în cadrul căreia vom analiza care sunt oportunitățile tale și ale afacerii pe care o deții pe piața actuală. Iar cu ajutorul celor mai eficiente technologii și tool-uri vom realiza un research și vom crea o strategie care să se plieze pe specificul afacerii și să aducă rezultate eficiente.

Strategie realizată pe termen lung în raport cu obiectivele afacerii

Realizare Campaniilor Google Ads conform strategiei stabilite

Optimizări și raportări săptămânale ale campaniilor active din cont

Monitorizarea permanentă a campaniilor și rezultatelor obținute


BENEFICIILE PROMOVĂRII PRIN GOOGLE ADS

BENEFICIILE PROMOVĂRII PRIN GOOGLE ADS

TE CONECTEZI CU CLIENȚII POTRIVIȚI LA MOMENTUL POTRIVIT

AI CONTROL TOTAL ASUPRA BUGETULUI DE PROMOVARE

MĂSURARE / RAPORTARE ÎN TIMP REAL A REZULTATELOR

Clienții noștri

Am avut plăcerea să ajutăm sute de businessuri mici și mari să crească

De ce noi?

Pentru ca performăm și atingem obiectivele stabilite. Nu o spunem noi, o spun clienții noștri... pe bune!

Interesat de colaborare?

Interesat de colaborare?

Lasă-ne un mesaj!

Lasă-ne un mesaj!

Am ajutat sute de afaceri, sunt aproape siguri ca te putem ajuta și pe tine. În plus, nu te costa nimic să te informezi.

Întrebări Frecvente despre Campanii Google Ads

Ce este Google Ads?

Google Ads sau Google AdWords, este o platformă de promovare online prin intermediul sistemului de PPC (pay-per-click) ce permite persoanelor care și-au făcut cont, să își afișeze serviciile sau produsele din propriul site în prima parte a paginilor Google. Acest mecanism este eficient, deoarece vei cheltui bani doar când un utilizator va da click pe unul dintre anunțurile tale, semnalizate prin textul cu bold ,,Anunț”.

Ce tip de campanie Google Ads este potrivită pentru mine?

Campaniile de promovare pe Google se realizează în funcție de specificul business-ului (e-commerce sau de tip leaduri). Mai apoi, în funcție de obiective, stabilim tipurile de campanii prin care să le atingem. Mixul de campanii realizat trebuie sa fie aplicat specificului și obiectivelor acestuia.

Cum mă ajută Google Ads să îmi promovez eficient afacerea?

În funcție de specificul afacerii și de ceea ce dorești să promovezi, produse sau servicii, acestea vor ajunge la publicul tău țintă fix în momentul în care caută pe Google sau pe website-urile partenerilor din rețeaua de căutare. Te întrebi cum? Printr-o strategie de promovare Google Ads atent creată, targetare riguroasă, optimizare constantă și obținerea unor scoruri de calitate ridicate. Vei plăti doar atunci când utilizatorii dau clic pe anunțul tău, fără să irosești bugetul inutil.În funcție de specificul afacerii și de ceea ce dorești să promovezi, produse sau servicii, acestea vor ajunge la publicul tău țintă fix în momentul în care caută pe Google sau pe website-urile partenerilor din rețeaua de căutare. Te întrebi cum? Printr-o strategie de promovare Google Ads atent creată, targetare riguroasă, optimizare constantă și obținerea unor scoruri de calitate ridicate. Vei plăti doar atunci când utilizatorii dau clic pe anunțul tău, fără să irosești bugetul inutil.

Care sunt cele mai eficiente campanii pe Google Ads?

Toate campaniile Google Ads sunt eficiente! Însă, fiecare tip de campanie poate performa mai bine sau mai slab, în funcție de specificul afacerii. De exemplu, o campanie de Google Shopping va aduce rezultate bune pentru un magazin online cu diverse produse, pe când în cazul unei afaceri care promovează servicii nu va fi la fel de eficientă, poate să nu fie deloc rentabilă. De aceea, înainte de realizarea campaniilor de promovare trebuie realizată o strategie amplă în funcție de specificul și obiectivele business-ului. Specialiștii Adsem îți oferă consultanță gratuită pentru a implementa strategia optimă afacerii tale.