Agentie Social Media

Generam   Leaduri. 

Review-urile de 5 stele ne reprezinta

Mihai CatalinMihai Catalin
12:28 26 Oct 21
Serviciile de marketing online atent realizate chiar fac diferenta in vanzari. AdSem este genul de echipa de specialisti care acorda atentie si celor mai mici detalii si sunt dedicati 100% in gasirea celor mai bune solutii. Recomand!
Vocan RaduVocan Radu
09:44 23 Aug 21
Am avut placerea sa cunosc intreaga echipa - Adapteaza strategia la nevoile specifice fiecarui tip de business si aduce un plus de valoare vizibil in rezultate. Pentru servicii de marketing online, recomand AdSem!
Vlad AndreiVlad Andrei
14:46 13 Aug 21
O colaborare în adevăratul sens al cuvântului!!! Profesionsti cap-coadă! Am ales servicii SEO pentru o mai buna vizibilitate organica. Felicitări echipei AdSem.ro!
magazin electricmagazin electric
17:49 09 Aug 21
Cnad ai un magazin online ,pleci din start de la ideea ca esti intr-o continua competitie cu altii din nisa ta.De ceea , ai nevoie sa te alaturi de parteneri care sa aiba grija de prezenta ta online.Eu am ales AdSem.ro pe partea de promovare SEO , iar rezultatele se simt considerabil dupa doar 3 luni de colaborare!O echipa tanara de profesionisti orientati catre client , care sunt gata sa iti propulseze afacerea in topul cautarilor!
Carina AsafteiCarina Asaftei
12:39 04 Aug 21
AdSem este echipa de profesioniști care înțelege nevoile business-ului tău și te ajută cu servicii de marketing digital calitative. Afacerea ta va crește alături de AdSem.ro! Apelează cu încredere la serviciile lor. Vor analiza și implementa soluții pentru succesul afacerii tale. Fie că vorbim de servicii SEO, social media sau orice alt aspect din marketingul digital, vei avea parte de cele mai bune rezultate!
Elena OleaElena Olea
09:18 03 Aug 21
O agentie de nota 10! Cand alegi AdSem.ro, alegi o echipa tanara de profesionisti axati pe afacerea ta!
Iuliana MihailescuIuliana Mihailescu
10:24 30 Jul 21
Recomand cu încredere AdSem, sunt o companie plină de energie pozitivă și sunt orientați spre client astfel încât să ajungă la rezultate cât mai bune. Promovare prin Google Ads și marketing-ul online sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferă și la care se pricep forte bine!Vrei să ajungi în topul căutărilor pe Google? Cu desăvârșire trebuie să contactezi AdSem!Felicitări echipei!👏🏼👏🏼
Madalina TabacuMadalina Tabacu
11:50 28 Jul 21
Foarte profesionaliști, s-au ocupat de optimizarea site-ului la care lucrez . Rezultatele sunt foarte bune
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de AdSem, super profesionisti, rapizi si cu rezultate bune in campanii. Recomand!
js_loader

01. Facebook

Google Search Ads Reteaua de cautare Google este modalitatea prin care poti obtine rezultate rapide pentru afacerea ta.

02. Instagram

Pe Facebook sunt aproximativ doua miliarde de utilizatori activi lunar. O data ce optezi pentru promovarea pe Facebook, vei putea targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale

03. Linkedin

Promovarea pe Linekdin este cel mai eficient mod de a genera Leaduri B2B, putand targeta foarte precis in functie de marimea companiei, locatia, functia, vechimea in companie si alti zeci de indicatori.

04. Pinterest

Google Search Ads Reteaua de cautare Google este modalitatea prin care poti obtine rezultate rapide pentru afacerea ta.

05. Twitter

Pe Facebook sunt aproximativ doua miliarde de utilizatori activi lunar. O data ce optezi pentru promovarea pe Facebook, vei putea targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale

06. Tik Tiok 

Promovarea pe Linekdin este cel mai eficient mod de a genera Leaduri B2B, putand targeta foarte precis in functie de marimea companiei, locatia, functia, vechimea in companie si alti zeci de indicatori.

Beneficiile unei strategii Social Media eficiente

Brand awareness

O strategie de marketing in Social Media eficienta care sa cuprinda branding si comunicare te va ajuta sa te faci auzit si sa cresti increderea in brandul tau. Pentru inceput, vei ajunge la un public relevant, iar impreuna, printr-o prezenta si continut potrivit putem creste increderea si interesul acestuia vis a vis de serviciile/produsele tale.

Mediul digital este ideal pentru a aduce informatii in permanenta catre publicul tinta. Pe Facebook, de exemplu, poti prezenta noile oferte, dar poti crea si posta si despre branding, in timp ce Instagram este un canal in care poti incerca sa fii mai prietenos cu publicul tau si sa ii oferi insighte-uri legate de echipa si produse.

adsem social media brand

crestem vanzarile prin social media

Vanzari

Promovarea produselor/serviciilor pe retelele de socializare te va ajuta sa iti atingi obiectivul principal – generarea de vanzari/lead-uri. O agentie Social Media marketing va veni cu idei si strategii adaptate nisei in care se afla publicul tau tinta.
Mediul social din care provine clientul tau poate fi un factor de care sa tii cont atunci cand te gandesti la audienta ta. Motiv pentru care care o astfel de optimizare a strategiei de marketing iti va creste cu siguranta si vanzarile.


Trafic pe site

Serviciile de Social Media iti vor creste traficul pe site, iar brandul tau va deveni mai cunoscut deoarece vom adapata strategia astfel incat sa directionam clientii catre site-ul tau daca acest lucru se numara printre obiectivele business-ului tau.
Totusi, inainte de asta este necesar ca site-ul sa treaca printr-un proces riguros SEO. Sa aiba imagini si text relevante si care sa fie in conformitate cu optimizare SEO a site-ului care vor aduce la randul lor rezultate organice in timp afacerii tale.

social media adsem

De ce sa alegi agentia noastra pentru implementarea campaniilor Social Media? 

Iti poti manifesta interesul pentru campanii in mediul Social Media marketing iar noi ne vom ocupa de strategii, targetare, intelegerea obiectivelor si iti vom crea cel putin o campanie care sa raspunda nevoilor afacerii tale.

Garantam Rezultate

Suntem probabil singura agentie Social Media din Romania care chiar garanteaza succesul campaniilor sale. Convinge-te!

Cere o oferta cu Rezultate Garantate

Intrebari frecvente despre Social Media

Intrebari frecvente despre adsem

Care sunt canalele Social Media folosite in Romania?

Cele mai folosite canale social media din Romania sunt: Facebook, Instagram, Tik Tok, Linkedin, Twitter, Pinterest