Agentie Social Media Marketing

Fii prezent in mediul online cu servicii de promovare Social Media

Te putem ajuta sa fii prezent pe cele mai importante canale de Social Media prin promovarea online a afacerii tale: research si analiza competitie, derulam strategii integrate, cream continutul optim (vizualurile si textele necesare), implementam.

Facebook

Promovare Facebook – Probabil cel mai utilizat canal de comunicare ales de catre majoritatea companiilor si pe care ar trebui sa se afle si afacerea ta, este Facebook. Prin campanii de Facebook vei ajunge la un public numeros insa Facebook iti da si posibilitatea sa te adresezi specific, filtrat, catre comunitatea care rezoneaza sau are nevoie de serviciile/produsele tale. Realizam postari Facebook creative adaptate la publicul tinta si in concordanta cu obiectivele afacerii tale.

agentie social media campanii ppc facebook ads

Instagram

O alta retea sociala populara, mai ales in randul tinerilor, este Instagram. Locul in care continutul video si interactiv, story-urile, dar si imaginile sunt o oportunitate in plus pentru brandurile care doresc sa comunice eficient si sa obtina engagement. Daca ai un magazin online si potentialii tai clienti se incadreaza in segmentul de varsta tanar, trebuie sa beneficiezi neaparat de servicii Social Media Marketing pe Instagram.

instagram social media

LinkedIn

Daca te gandeai ca locul afacerii tale nu este pe LinkedIn ar fi bine sa te mai gandesti o data. Daca vrei sa te adresezi specialistilor din domeniul afacerii tale sau vrei sa aduci plus valoare unui grup de oameni dedicati de nisa, LinkedIn este locul perfect pentru o comunicare eficienta B2B. Serviciile Social Media pe LinkedIn ofera numeroase oportunitati si poti ajunge rapid la potentialii clienti ai afacerii tale.

LinkedIn Social Media

Pinterest

Daca ai o afacere ce ofera produse care inspira din punct de vedere vizual cum ar fi mobila, imbracaminte etc, Pinterest este locul in Social Media in care poti castiga vizibilitate rapid si eficient. Campaniile de Social Media pe Pinterest iti ofera vizibilitate sporita in randul celor interesati de produsele sau serviciile tale. Alege o agentie Social Media cu servicii complete!

pinterest social media

Twitter

O platforma Social Media mai putin cunoscuta pentru promovare printre retelele sociale, insa care are la randul sau avantaje este Twitter. Cu ajutorul unei strategii precise, utilizatorii acesteia pot deveni clientii tai fideli si tu iti poti atinge obiectivele pentru afacerea ta. Este recomandat sa ai in vedere in strategia de marketing online, administrarea eficienta a tuturor conturilor de Social Media. Clientii tai te asteapta!

twitter social media

YouTube

Una dintre retelele sociale careia i-a crescut popularitatea si poate nu ai luat-o in considerare este YouTube. Aici vei gasi un public activ dornic de informatie concisa prezentata intr-un mod atractiv. Si fie vorba intre noi, cine nu foloseste YouTube in zilele noastre? Nu-i asa ca ai vrea sa fii si tu unde sunt clientii tai? Promovarea Social Media prin continut interactiv aduce rezultate din ce in ce mai bune in ultimii ani.

google video

Beneficiile unei strategii de Social Media Marketing

Brand awareness – Administrare conturi de Social Media

O strategie de digital marketing in Social Media care sa cuprinda branding si comunicare te va pozitiona in mintea consumatorilor si vei creste increderea in brandul tau. Pentru inceput, vei ajunge la un public relevant, iar impreuna, printr-o prezenta si continut potrivit, putem creste increderea si interesul clientilor vis a vis de serviciile/produsele tale. Mediul digital este ideal pentru a aduce informatii in permanenta publicului tinta. Prin promovarea pe Social Media poti prezenta noile oferte, poti crea si posta despre branding, poti sa fii mai prietenos cu publicul tau si sa ii oferi insight-uri legate de echipa si produse. Afacerea ta este pe Facebook si Instagram? AdSem – agentie de Social Media, ne ocupam noi de administrarea conturilor de Social Media pentru tine si de strategia in marketing digital!

brand awareness

vanzari din social media

Vanzari din campanii de Social Media Marketing

Cu o strategie potrivita pe platformele adecvate, promovarea pe retelele sociale te va ajuta sa iti atingi obiectivul principal – generarea de vanzari/leaduri. O agentie Social Media va veni cu servicii complete si strategii adaptate nisei in care se afla compania ta si potentialii clienti.
Mediul social din care provine clientul poate fi un factor de care sa tii cont atunci cand te gandesti la audienta ta si implementarea strategiei. Motiv pentru care o astfel de optimizare a strategiei de marketing iti va creste cu siguranta si vanzarile. La AdSem oferim servicii promovare Social Media complete! Un Social Media Manager se va ocupa in mod profesionist de prezenta ta pe retele sociale pentru a-ti aduce rezultatele dorite.


Platformele Social Media Ads in Marketing Online

Avantaje:
– Rezultate mai rapide: Anunturile platite ajung in fata unui numar mai mare de utilizatori si au sanse mai mari sa genereze interactiuni, clicuri si conversii.
– Targetare precisa: Ofera optiuni avansate de targetare. Poti selecta criterii demografice, interese, comportamente online si multe altele.
– Flexibilitate si personalizare: Ofera flexibilitate in ceea ce priveste bugetul, durata si continutul campaniilor.

Postarile organice sunt utile pentru a mentine o comunicare constanta si pentru a incuraja interactiunea organica. Combinatia dintre postari organice si Ads ofera rezultate excelente in promovarea afacerii tale.

social media ads ppc

trafic pe site

Trafic pe site din Social Media Management

Din postari Social Media iti poate creste traficul pe site, iar compania ta va deveni mai cunoscuta. Vom adapata strategia astfel incat sa directionam clientii catre site, daca printre obiective se afla si cresterea traficului pe site.
Totusi, inainte de asta, este necesar ca site-ul sa treaca printr-un proces riguros SEO. Sa aiba imagini si text relevante si care sa fie in conformitate cu standardele de optimizare, care vor aduce la randul lor rezultate organice in timp si dezvoltarea brandului. AdSem – Agentie de marketing care va face pentru tine: administrare conturi Social Media, campanii pay per click dar si optimizare SEO a site-ului.

Agentie Social Media – Companii de Top ne aleg pentru servicii de Social Media Marketing

Iti poti manifesta interesul pentru campanii eficiente in mediul Social Media Marketing iar noi ne vom ocupa de: setare obiective potrivite, crearea unor strategii optime, procesul de targetare, implementari, stabilirea unui buget optim si iti vom crea doar campanii care sa raspunda nevoilor brandului si afacerii tale. Astfel poti castiga avantajul competitiv pe piata in fata celorlalte companii concurente!

Descopera povesti de succes

Vezi articole interesante

Ai intrebari legate de Promovare in Social Media?

Noi avem raspunsurile!

De ce sa faci promovare Social Media?

Pentru ca este necesar sa fii activ si sa comunici cu utilizatori pe toate platformele adecvate. Este important ca oamenii care te cauta sa te gasesaca in mediul online, comunicand despre produsele/serviciile tale. Astfel crearea unei strategii si promovarea in Social Media devin esentiale pentru afaceri.

Care sunt preturile serviciilor Social Media?

Pe baza strategiei personalizate pe care o vom crea vom stabili cel mai bun pret pentru promovarea afacerii si brandului tau!

Care sunt cele mai utilizate platforme Social Media Marketing?

La momentul actual, Facebook este probabil cea mai utilizata platforma in Social Media Marketing de catre afacerile mici si mari, urmata de YouTube, Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest, Twitter.

Ce este Social Media? Dar Social Media Ads?

Retelele sociale reprezinta un mediu online de promovare care cuprinde toate canalele pe care brandul tau ar trebui sa fie prezent pentru a putea ajunge cat mai tintit la clienti. Social Media Ads reprezinta serviciile PPC: campanii de Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads, Twitter Ads.

De ce sa alegi o agentie pentru vizibilitatea ta in Social Media?

Pentru ca un specialist Social Media se va ocupa intr-un mod profesionist, va stii ce functioneaza mai bine in functie de specificul business-ului tau si te va ajuta cu cele mai creative idei, pentru ca are know-how-ul acumulat din experienta zecilor de proiecte, foloseste tool-uri specifice si este mereu la curent cu trendurile din Social Media. Pentru servicii profesionale de administrare a conturilor de Social Media, apeleaza cu incredere la AdSem – agentie Social Media cu rezultate!

Ai alte intrebari la care nu am raspuns? Primeste raspunsurile in planul tau de marketing!


Garantam Rezultate din servicii Social Media

Suntem probabil singura agentie Social Media din Romania care chiar garanteaza rezultatele campaniilor sale de promovare.