fbpx
marketing online

Top 6 Campanii Eficiente de promovare în contextul pandemiei – Google Ads și Facebook Ads

Având în vedere perioada în care ne aflăm, respectiv situația creată de apariția virusului Covid-19, identificarea celor mai bune metode pe care le poți implementa pentru a-ți menține sau chiar a-ți crește business-ul pe timp de pandemie poate ridica dificultăți. Fie că obiectivul tău este să devii prezent în online, să îți optimizezi prezența, să îți menți sau chiar să crești vânzările, în ziua de azi, ai o gamă largă de metode de promovare. Tot ceea ce trebuie să faci în prima fază este să analizezi și să identifici foarte bine care este publicul tău țintă, astfel încât să potențezi la maxim oportunitățile, rezultatele și investiția efectuată.
Așadar, dacă te-am convins sau cel puțin te-am pus pe gânduri, îți vom prezenta în continuare top 6 campanii eficiente pentru a-ți promova eficient afacerea în online pe timp de pandemie. Vom prezenta mai întâi 3 tipuri de campanii pe Google Ads și mai apoi 3 tipuri de campanii pe Facebook Ads:

Citește tot
Facebook Business Suite

Facebook Business Suite-o nouă interfață Facebook

Cu toții știm cât este de important timpul în zilele noastre. Acesta este un motiv pentru care trebuie să învățăm să îl gestionăm eficient. În domeniul marketingului există numeroase instrumente de automatizare, însă niciodată nu sunt suficiente.
Luând în considerare situația actuală din sistemul de sănătate, este vizibil că tot mai puțini oameni fac cumpărături din magazine fizice. Tocmai de aceea, este necesară o dezvoltare a afacerilor și în mediul online.
Facebook joacă un rol important în cadrul promovării online. Platforma a venit în ajutorul celor care sunt la început de drum în domeniul online (afacerile mici) cu instrumente, care facilitează implementările pe rețelele sociale.

Citește tot

Vom discuta despre obiectivele tale și cum te putem ajuta