Agentie PPC Marketing -> Campanii PPC eficiente

Agentie PPC – Vom gestiona integral campaniile tale PPC de Performance Marketing

Promovarea site-ului unui business prin campanii sponsorizate pay per click reprezinta o alegere eficienta atunci cand obiectivul este de a creste rapid rezultatele (rata de conversie) la un cost de conversie bun in raport cu bugetul investit. Indiferent de specificul business-ului, e-commerce sau lead, o campanie PPC va propulsa rapid produsele sau serviciile oferite. Vrei mai multe conversii la costuri mai mici? Alege o agentie PPC cu rezultate dovedite in campaniile de promovare!

campanii agentie ppc google

01. Google Ads

Google Search Ads: Reteaua de cautare Google este cea mai populara modalitate prin care poti obtine rezultate rapide pentru afacerea ta. Prin publicitate Google Ads, transmiti mesajul tau unui public vast care cauta produse/servicii/informatii pe care afacerea ta le poate oferi. Alege o agentie PPC pentru promovare prin Google Ads performanta!

campanii ppc facebook ads

02. Facebook Ads

Promovarea Facebook Ads este modalitatea prin care poti genera interes pentru serviciile/produsele oferite de afacerea ta. Facebook Ads permite targetarea tintita a utilizatorilor in functie de interesele lor. Odata ce optezi pentru promovarea pe Facebook, poti targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale si nu numai.

campanii ppc linkedin ads

03. LinkedIn Ads

Promovarea pe LinkedIn este cel mai eficient mod de a genera Lead-uri B2B. Platforma permite o targetare precisa in functie de marimea companiei, locatie, functia ocupata, vechimea in companie si alti zeci de indicatori. In functie de obiectivele tale, publicitatea platita pe acest canal de promovare te ajuta sa ajungi la publicul tau tinta mai usor.

Analizam si optimizam campaniile PPC deja existente pentru cele mai bune rezultate

Google Ads

18 oportunitati

Bing Ads

22 de oportunitati

Facebook Ads

7 oportunitati gasite

LinkedIn Ads

6 oportunitati gasite

Google Ads

18 oportunitati

Facebook Ads

7 oportunitati gasite

Linkedin Ads

6 oportunitati gasite

Bing Ads

22 de oportunitati gasite

Procesul nostru de realizare al campaniilor PPC

01. Consultanta pentru orice tip de business

Vom avea o discutie despre businessul tau, rezultatele de pana acum si obiectivele viitoare. Vom decide impreuna daca putem colabora.

consultanta Google Ads

02. Analiza afacerii

Vom analiza domeniul in care activezi, concurenta, dar si caracteristicile din website. Daca ai campanii de promovare PPC existente, le analizam si le imbunatatim.

Analiza Campanii PPC

03. Strategii personalizate

Vom crea o strategie PPC care sa te diferentieze de concurenta si campanii personalizate in functie de obiectivele tale: Vanzari, Lead-uri sau Awareness.

Strategie campanii ppc

04. Implementare campanii pay per click

Stabilim ce tip de campanie functioneaza pentru afacerea ta. Vom implementa diferite tipuri de campanii PPC de succes pe baza obiectivelor tale: Vanzari, Click-uri, Lead-uri sau Awareness.

Implementare campanie ppc

05. Optimizare constanta

Optimizam campaniile PPC periodic pentru a reduce costurile si a creste conversiile. Analizam cuvintele cheie, le eliminam pe cele cu performante scazute, imbunatatim anunturile in functie de performante etc.

Optimizare campanii ppc

AdSem – Agentie PPC cu rezultate dovedite

Raportare & Comunicare exact cum iti doresti 🤝. De obicei raportam saptamanal si lunar, insa ne putem adapta oricarei situatii, astfel incat sa avem rezultatele dorite impreuna.

Fie ca vorbim de servicii SEO, social media sau orice alt aspect din marketingul digital, vei avea parte de servicii profesionale!

raportare campanii ppc

Campanii PPC eficiente

Noi iti aducem Rezultate din Digital Marketing

Ani de experienta

Clienti

Campanii Google Ads

Dedicati

O Colaborare de Succes Incepe cu un Plan de Marketing Online

plan de marketing campanii ppc

Acoperim toate aspectele pentru o Campanie PPC performanta

Daca am omis ceva, da-ne de veste si vom include in campania PPC personalizata.

 • Dezvoltare cuvinte cheie
 • Urmarirea apelurilor
 • Optimizare manuala a bid-urilor
 • Imbunatatirea traficului
 • Optimizarea automata a bid-urilor
 • Setare cont Google Ads
 • Imbunatatirea scorului de calitate
 • Setare cont Google Analytics
 • A/B testing pentru imagini
 • Setare cod tracking LinkedIn
 • Analiza competitiei
 • Setare Pixel Facebook
 • Utilizarea cuvintelor cheie negative
 • Conectarea conturilor de mai sus
 • Dezvoltare imagini/bannere inHouse
 • Targetare pe locatii
 • Varietate de AdGrupuri
 • Targetare in functie de interval orar
 • Campanii de Remarketing avansate
 • Imbunatatirea CTR-ului
 • Copywriting pentru anunturi
 • Ajustarea strategiei de Youtube
 • Imbunatatirea paginilor de promovare
 • Setarea si implementarea feedurilor

Companii de top din Romania ne aleg pentru performante:

Descopera povesti de succes

Articole interesante

Ai intrebari legate de Campanii PPC?

Noi avem raspunsurile!

Intrebari frecvente
Ce inseamna PPC?

PPC (Pay-Per-Click) este modalitatea de marketing online prin care poti plasa imediat anunturi cu produsele sau serviciile pe care le oferi, in locuri strategice din mediul online, precum prima parte de link-uri sponsorizate a motoarelor de cautare, pentru care platesti doar atunci cand cineva va da click pe reclama ta. Campaniile PPC sunt modalitati de promovare prin care iti cresti veniturile si iti atingi obiectivele cu o strategie de marketing atent realizata.

Cum functioneaza PPC si cum imi ajuta business-ul sa creasca?

De fiecare data cand un utilizator va da click pe reclamele tale, vei plati o suma denumita cost per click (CPC). Acest cost variaza in functie de cat liciteaza concurentii tai pentru a afisa reclame in vizorul potentialilor clienti pentru aceleasi tipuri de produse sau servicii pe care le oferi si tu. Un avantaj important este ca site-ul tau ajunge intr-un timp scurt la potentialii clienti, lucru esential atat in cazul unui magazin online cat si daca oferi servicii. 

Cum stiu ca promovarea prin campanii PPC este potrivita pentru afacerea mea?

Nu vei stii niciodata pana nu incerci campaniile pay per click. Cel mai bine este sa testezi o perioada si in functie de rezultatele obtinute decizi daca PPC Marketing este rentabil pentru tipul tau de afacere. Alege un PPC specialist care te poate ajuta la nevoie cu servicii PPC profitabile.

Cum aflu daca o campanie PPC este eficienta?

Trebuie sa analizezi anumiti indicatori ai campaniei PPC precum: costul per click, costul per conversie (achizitie), bugetul cheltuit pentru promovare, ROAS (return on investment), etc. In cazul in care bugetul investit este infim in comparatie cu castigul, poti fi sigur ca promovarea PPC este potrivita pentru businessul tau si ca ai campanii eficiente de promovare. Specialistii PPC AdSem iti ofera consultanta gratuita pentru a implementa strategia optima afacerii tale cu rezultate imediate.

Care sunt cele mai folosite platforme PPC din Romania?

Cele mai folosite platforme PPC din Romania pentru publicitate platita sunt: Google Ads (reteaua de cautare Google si reteaua de display Google cu website-urile partenere, platforme de social media Facebook & Instagram Ads, LinkedIn Ads, TikTok Ads, comparatoarele de preturi Shopmania.ro si Compari.ro, Bing Ads, Waze Ads. Platforme care iti ofera vizibilitate si care iti vor aduce trafic targetat pe site si vanzari cu strategia de marketing potrivita.

Ai alte intrebari la care nu am raspuns? Primeste raspunsurile in planul tau de marketing!

Agentie PPC – Garantam Rezultate

Suntem probabil singura agentie PPC din Romania care chiar garanteaza succesul serviciilor. Convinge-te!