Agentie Google Ads Certificata

focusata pe Vanzari!

Creste vanzarile tale cu tipuri de campanii Google Ads profitabile

Pentru a te ajuta sa cresti vanzarile online, iti recomandam:

Google Search Ads

Reteaua de cautare Google este modalitatea prin care poti obtine trafic pentru afacerea ta. Pe scurt: facem un research de cuvinte cheie relevante pentru website-ul tau si cream anunturi Google Search Ads, ulterior, vom afisa aceste anunturi celor care cauta pe Google produsele sau serviciile tale. Vei fi taxat doar atunci cand cineva da click-uri pe anunturile campaniei tale (pay per click).

google search ads

Google Performance Max

Analizam concurenta pentru serviciile si/sau produsele oferite si activitatile de publicitate, landing page-ul folosit, ce reclame au si ce cuvinte cheie folosesc. Este nevoie chiar si de o estimare a bugetului. Datele din Google Analytics (daca este implementat) ne vor ajuta. Pentru realizarea campaniilor Google Ads, putem folosi grafice, titluri si descrieri, dar si feed de produse Google Merchant Center.

google performance

Google Display Network

Google Display este locul in care clientii potentiali, precum si cei deja existenti vad produsele tale cu ajutorul anunturilor de tip imagine. Folosim liste de remarketing si ne adresam utilizatorilor care deja ti-au accesat site-ul, reamintindu-le ca pot beneficia de noutatile si promotiile site-ului tau. Fidelizam clientii, prin promisiunea unor experiente unice si personalizate de utilizare.e actiuni vom realiza.

google display

Google Shopping

Prin campanii Google tip shopping ads vindem produse cumparatorilor care conteaza cel mai mult: cei care cauta ceea ce oferi, fie ca sunt acasa, in mers sau in magazin. Plata se face numai cand acestia dau click pentru a-ti accesa site-ul sau vizualizeaza inventarul local.

google shopping

Google Video

Google Video permite crearea unor campanii creative care iti vor aduce notorietate si vizite pe site cu ajutorul unor materiale video care sa defineasca valorile brand-ului tau. Daca nu ai materialele necesare, te putem ajuta! Alege o agentie google ads dedicata!

google video

Google APP

Cea mai buna modalitate de a va aduce aplicatia in fata persoanelor care ar putea fi interesate este prin intermediul unei campanii de aplicatii. Promovam aplicatia si landing page-ul acesteia in toata reteaua media Google, inclusiv in Google Play Store, YouTube, Discovery din Google search.

google app

Procesul nostru in campanii Google Ads

agentie google ads

Inca nu stii ce inseamna o campanie Google AdWords si cum iti poate aduce rezultate? Iti oferim consultanta gratuita si analizam care sunt oportunitatile de publicitate ale companiei tale pe piata actuala. Iar cu ajutorul celor mai eficiente tehnologii si tool-uri realizam un research amanuntit si generam strategia pentru campaniile de Google Ads care se pliaza pe specificul businessului tau si care iti aduce rezultate optime pentru orice buget.

01. Consultanta Gratuita in Marketing Online

Discutam despre statusul proiectului, competitie, factori diferentiatori, bugetul campaniilor PPC anterioare (daca exista), asteptarile si viziunea pe termen mediu si lung.

Consultanta agentie google

02. Analizam campaniile Google Ads

Analizam concurenta pentru serviciile si/sau produsele oferite si activitatile publicitare, landing page-ul folosit, ce reclame au si ce cuvinte cheie folosesc. Este nevoie chiar si de o estimare a bugetului. Datele din Google Analytics (daca este implementat) ne vor ajuta.

analiza agentie google ads

03. Strategia de promovare online Google Ads

Realizam un plan de promovare Google Ads adaptat serviciilor de marketing digital (SEO si SEM), care sa se plieze pe strategia de marketing generala a businessului tau si pe buget.

Strategie agentie google ads

04. Realizare Campanii de Promovare Google Ads

Realizam campanii PPC sau CPM conform strategiei abordate si a bugetului stabilit pentru a aduce trafic de calitate pe site si mai multe vanzari.

implementare strategie google ads

05. Optimizare reclame Google Ads pentru a creste rezultatele

Optimizam saptamanal rata de conversie si campania Google Ads pentru a spori rezultatele.

Optimizam campania google ads

06. Raportam implementarile realizate si rezultatele campaniilor

Primesti in fiecare saptamana un raport de activitate scris de un specialist Google Ads.

raportam campaniile google ads

Agentie Google Ads certificata cu rezultate dovedite!


Ani de experienta

Clienti

Campanii Google Ads

Dedicati


Companii de top din Romania ne aleg ca agentie Google Ads

Descopera povesti de succes

Articole interesante

Ai intrebari legate de publicitate Google Ads?

Noi avem raspunsurile!

Ce este Google Ads?

Google Ads este o platforma eficienta de promovare online prin intermediul sistemului de PPC (pay-per-click), care permite persoanelor care si-au creat cont Google Ads, sa isi afiseze serviciile sau produsele din propriul site in prima parte a paginilor Google, prin reclame Google Ads. Acest mecanism este eficient, deoarece vei cheltui bani doar cand un utilizator va da click pe unul dintre anunturile tale, semnalizate prin textul cu bold ,,Anunt”.

Ce tip de campanie Google Ads este potrivita pentru mine?

Campaniile de promovare pe Google se realizeaza in functie de specificul business-ului (e-commerce sau de tip leaduri). Mai apoi, in functie de obiective, stabilim tipurile de campanii prin care sa atingem aceste obiective. Mixul de campanii realizat trebuie sa fie aplicat specificului si obiectivelor stabilite.

De ce sa apelezi la o agentie Google Ads?

O agentie de marketing online iti va aduce numeroase beneficii, printre care: cresterea vizibilitatii si a notorietatii pe piata, cresterea vanzarilor si nu in ultimul rand, te va aduce mai aproape de clientii tai. Datorita experientei unui Google Ads Specialist, afacerea ta va avea o strategie personalizata, creata pe baza planului tau de business. Suntem agentie certificata Google, de publicitatea online ne ocupam noi, in timp ce tu te poti concentra pe dezvoltarea businessului!

Cum ma ajuta promovarea Google Ads sa imi promovez eficient afacerea?

Google Ads pune la dispozitia specialistilor o varietate de obiective pentru publicitate. In functie de specificul domeniului si de ceea ce doresti sa promovezi (produse sau servicii), reclama Google Ads va ajunge la publicul tau tinta fix in momentul in care cauta produse sau servicii pe Google sau pe website-urile partenerilor din reteaua de cautare.
Te intrebi cum? Printr-o strategie de promovare Google Adwords atent creata, targetare riguroasa, optimizare constanta si obtinerea unor scoruri de calitate ridicate. Platforma de promovare online Google Ads iti ofera posibilitatea sa platesti doar atunci cand utilizatorii dau click pe anuntul tau, fara sa irosesti bugetul inutil.

Care sunt cele mai eficiente campanii de Google Ads cu rezultate?

Toate campaniile Google Ads sunt eficiente in mediul online! Insa, fiecare tip de campanie poate performa mai bine sau mai slab, in functie de specificul afacerii. De exemplu, o campanie Shopping Ads va aduce rezultate bune specifice pentru un magazin online cu produse, pe cand in cazul unei afaceri care promoveaza servicii nu va fi la fel de eficienta, poate sa nu fie deloc rentabila.
De aceea, inainte de realizarea campaniilor de promovare trebuie realizata o strategie ampla in functie de specificul si obiectivele afacerii. Echipa de Specialisti AdSem iti ofera consultanta gratuita pentru a implementa strategia optima si ne ocupam constant de optimizarea campaniilor realizate. In plus, suntem parteneri Google.

Este nevoie sa am contul Google Analytics?

Noi il folosim pentru a analiza si optimiza campaniile online de promovare prin Google Ads. Daca nu ai deja un cont, instalam si configuram Google Analytics in site-ul tau. In plus, implementam actiunile necesare pentru tracking (cu ajutorul contului Google Tag Manager).

Ai intrebari la care nu am raspuns? Contacteaza-ne!


PPC – Servicii Google Ads cu rezultate garantate

Suntem probabil singura agentie Google din Romania care chiar garanteaza succesul rezultatelor din servicii Google Ads. Alege servicii de marketing online atent realizate care chiar fac diferenta in vanzari si iti vor aduce rezultatele dorite. Convinge-te!