Agentie Facebook Ads

Generam Lead-uri!

Nu stii cum sa optimizezi o campanie Facebook Ads?

Iti lasam cateva idei de optimizare a campaniei tale Facebook Ads:

Audiente

6 oportunitati gasite

Scalabilitate

3 oportunitati gasite

Reducerea costurile

4 oportunitati gasite

Anunturi

8 oportunitati gasite

Audiente

6 oportunitati gasite

Reducerea costurile

4 oportunitati gasite

Scalabilitate

3 oportunitati gasite

Anunturi

8 oportunitati gasite

Acoperim toate aspectele unei campanii Facebook Ads Eficiente

Incercam sa acoperim totul, insa daca am omis ceva, contacteaza-ne si vom include in planul tau de marketing.
 • Instalare si setare pixel Facebook
 • Targetare in functie de educatie
 • Campanii de Shopping
 • Campanii Video
 • Multiple strategii de retargeting
 • A/B testing
 • Optimizarea ratei de conversie
 • Analiza competitiei
 • Audiente Lookalike
 • Realizarea de imagini Customizate
 • Optimizarea ROI
 • Imbunatatirea continua a Bid-ului
 • Retargeting Ads
 • Targetare in functie de locatie
 • Targetare in functie de interese
 • Targetare in functie de sex si varsta

Stabileste obiectivele pentru promovare Facebook Ads si Instagram Ads

Promovarea pe Facebook este o optiune ideala pentru a-ti creste afacerea, fie ca vorbim despre vanzare de produse sau servicii. Indiferent de scop: Awareness (Brand Awareness, Reach), Consideration (Traffic, Engagement, App Installs, Video Views, Lead Generation, Messages) sau Conversion (Conversions, Catalogue Sales, Store Traffic), reclamele pe Facebook iti vor genera venituri. Alege o agentie de marketing cu rezultate pentru campanii performante!

Tipuri de Campanii de promovare pe Facebook – Conversii

Afiseaza reclamele tale utilizatorilor care prezinta cele mai multe sanse de a realiza o actiune, cum ar fi sa cumpere sau sa te sune de pe site-ul tău web. Poti utiliza variate formate de reclame, precum: carusel, colectie, video, imagine. Te poti axa doar pe promovarea pe Instagram selectand ,,pozitionari manuale” si mai apoi „Instagram” la nivelul adgroupului.


Vanzari din catalog

Foloseste audienta tinta pentru a prezenta reclame cu articole din catalog. Utilizeaza in campanie catalogul de produse. Prezinta in reclame principalele beneficii pe care brandul tau le ofera potentialilor clienti, precum: transport gratuit, reduceri de x% etc. In reclamele realizate pe baza catalogului de produse poti adauga automat informatii din cadrul acestuia, precum: imagini cu produsul/serviciul, pretul, reducerea etc.

Generare de clienti potentiali pentru produsele sau serviciile tale

Utilizeaza formulare, apeluri sau conversatii de chat pentru a obtine informatii de la persoanele interesate de afacerea ta. Cu ajutorul formularelor din cadrul anunturilor poti avea un prim contact cu potentialii tai clienti prin prisma intrebarilor pe care alegi sa le incluzi in structura acestora. Cand utilizatorii dau click pe anunt, li se va solicita sa completeze campurile disponibile in formularul de clienti potentiali. Dupa ce un utilizator completeaza si trimite formularul, poti accesa datele furnizate de acesta prin intermediul formularului, direct din ,,Administrare Reclame”. De asemenea, te poti conecta la un sistem CRM.


Mesaje

Prezinta-le utilizatorilor reclame care le permit sa interactioneze cu tine pe Messenger, WhatsApp si Instagram. Utilizeaza in reclame elemente vizuale interactive, astfel incat sa ii incurajeze sa interactioneze. Este o metoda utila prin care poti sa oferi cat mai multe detalii si bineinteles, in acest mod poti ajuta utilizatorii sa ia o decizie.

Trafic

Trimite-i pe utilizatori catre un site web, o aplicatie sau un eveniment din pagina, sau da-le posibilitatea de a te suna printr-un click. Campaniile cu acest obiectiv trebuie sa faca parte din strategia ta personalizata de marketing, deoarece reprezinta o baza excelenta pentru realizarea audientelor de remarketing.


Trafic in magazinul fizic

Afiseaza anuntul persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a vizita magazinele sau locatiile tale fizice atunci cand se afla in apropierea acestora. Acest tip de campanie este utila pentru persoanele care isi doresc sa isi promoveze locatiile fizice si sa creasca traficul acestora.

Instalari de Aplicatii

Afiseaza reclame persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a descarca aplicatia si de a interactiona cu aceasta.


Trafic in magazinul fizic

Afiseaza anuntul persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a vizita magazinele sau locatiile tale fizice atunci cand se afla in apropierea acestora. Acest tip de campanie este utila pentru persoanele care isi doresc sa isi promoveze locatiile fizice si sa creasca traficul acestora.

Vizibilitatea marcii pentru business-ul tau

Afiseaza reclamele persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a le tine minte. Consolideaza prezenta online a brandului. Chiar daca obiectivul principal sunt vanzarile pentru produsul sau serviciul oferit, identitatea si vizibilitatea brandului in mediul online detin un rol semnificativ in cresterea businessului. Asadar, astfel de campanii trebuie sa fie constant prezente alaturi de cele de conversii sau leaduri.


Campanii de promovare pentru Impact

Afiseaza reclamele unui numar maxim de persoane. Daca doresti ca mai multi oameni sa-ti vizualizeze reclamele, atunci obiectivul ,,Impact” este cel potrivit! Acest obiectiv maximizeaza numarul de utilizatori care iti vad reclamele. Poti alege sa optimizezi impactul sau afisarile pe intreaga durata a campaniei. Totodata, poti seta limita de frecventa pentru a stabili de cate ori va vedea un utilizator ad-ul si numarul minim de zile pana cand va fi afisat din nou.


Promovarea pentru Interactiuni

Obtine mai multe aprecieri ale paginii, raspunsuri la evenimente sau reactii, comentarii sau distribuiri ale postarilor. Daca optezi pentru acest obiectiv, poti utiliza diferite formate de ad-uri, precum: foto, video, carusel, montaj. Ad-ul de tip montaj ofera posibilitatea de a realiza reclame video simple, accesibile si interactive cu ajutorul unor imaginii pe care le ai disponibile. Acest tip de ad te ajuta sa prezinti povestea business-ului intr-un mod captivant. Ad-urile ,,montaj” pot fi realizate rapid si este necesar sa furnizezi doar cateva imagini. Iar in functie de modelul pe care il alegi, text, sigla sau Call-to-action poti reali ad-uri montaj direct din sectiunea ,,Administrare reclame”.


04. Vizualizari de clip video

Prezinta-le potentialilor clienti reclame video. Afiseaza pe pagina de Instagram si Pagina de Facebook video cu produsele sau serviciile pe care vrei sa le promovezi.

O Colaborare de Succes Incepe cu un Plan de Marketing

plan de marketing campanii ppc

Servicii agentie Facebook Ads – Procesul nostru de realizarea al campaniilor:

01. Consultanta

Vom avea o discutie despre proiect, rezultate de pana acum si obiective viitoare. Vom decide impreuna daca putem colabora.

agentie facebook ads instagram

02. Analiza concurentei pe retele de socializare

Inainte a de porni reclame pentru contul de Instagram si cel de Facebook este important sa iti cunosti concurenta. Utilizam instrumente si platforme speciale pentru a realiza o analiza cat mai ampla si un profil complet.

analiza concurenta

03. Crearea strategiei si stabilirea obiectivelor

O agentie Facebook Ads si Instagram Ads te ajuta sa realizezi o strategie de digital marketing completa de promovare pe Instagram si Facebook in raport cu obiectivele pe le are afacere ta si bineinteles, in functie de buget. Strategia reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi.

Strategie agentie google ads

04. Lansare campanii de promovare Facebook si Instagram

Dupa ce strategia de marketing a fost realizata, umatorul pas consta in realizarea campaniilor si reclamelor. Pentru crearea acestora ai nevoie de acces la contul de Instagram, pagina de Instagram, pagina de Facebook si in functie de afacere, de alte cateva active.

strategie

05. Optimizare constanta si raportare lunara

Acest ultim pas de cele mai multe ori se doveste a fi si cel mai important. Optimizarea constanta reprezinta cheia succesului pentru cele mai multe afaceri. Analizam constant rezultatele si urmarim indicatorii cheie pentru afacerea ta. In functie de aceste criterii realizam optimizari constante pentru ambele platforme. Intr-un cont se pot realiza milioane de lucruri si formate care pot creste potentialul unei afaceri.

raportam campaniile google ads

Raportare eficienta & Comunicare
exact cum iti doresti

De obicei raportam saptamanal si lunar, insa ne putem adapta oricarei situatii
de raportare si comunicare, astfel incat sa avem o colaborare fructuoasa. Alege o agentie Facebook Ads performanta!

raportare campanii ppc

De ce sa alegi agentia noastra pentru campaniile PPC?

Realizam, editam si monitorizam campaniile de promovare pe Facebook. Astfel, timpul pe care l-ai fi pierdut realizand toti pasii necesari pentru promovare, il poti utiliza pentru a crea noi strategii de dezvoltare pentru afacerea ta. Ai grija de afacerea ta, iar noi te ajutam sa obtii cele mai bune rezultate prin intermediul promovarii Facebook Ads.

Descopera povesti de succes si campanii performante

Articole interesante

Ai intrebari legate de reclame Facebook Ads?

Noi avem raspunsurile!

Ce inseamna Facebook Ads?

Facebook Ads este un canal de promovare online prin care poti afisa reclame pe Facebook in fata publicului tinta prin prisma intereselor manifestate, sex, varsta, locatie etc. Insa, pentru a te promova in fata utilizatorilor de Facebook trebuie sa stii sa folosesti Facebook Ads Manager –  o interfata Facebook, special creata pentru business-uri. Cu ajutorul acestuia poti crea campaniile Facebook Ads, grupurile de anunturi, cat si reclamele.

Ce este Instagram Ads?

O modalitate de promovare eficienta pe Instagram. Acesta foloseste sistemul de publicitate Facebook, prin intermediul caruia poti targeta publicul tinta vizat prin locatie, detalii demografice, interese, gen si multe altele. Poti targeta si persoane care au interactionat cu site-ul intr-un anumit mod. Implementarea se poate realiza tot din interfata Facebook Business Manager.

Pentru ce tip de afacere sunt utile Facebook Ads? Sunt potrivite campaniile Facebook Ads pentru afacerea ta?

Publicitatea pe social media poate fi utilizata pentru orice tip de afacere, fie că vorbim despre e-commerce sau de tip lead. Mai mult, cu ajutorul Pixelului Facebook poti realiza cu usurinta audiente de remarketing si nu numai.
In plus, Facebook Ads ne permite corelarea obiectivelor campaniilor cu obiectivele afacerii tale, astfel incat sa obtinem un mix inteligent ce va aduce rezultatele dorite.

Cum functioneaza Facebook Ads si cum ma ajuta sa imi promovez businessul?

Milioane de utilizatori acceseaza zilnic, cel putin o data, platforma de socializare Facebook. Cu promovare prin Facebook Ads putem sa dezvoltam strategii, sa testam si sa optimizam in asa fel incat sa ajungi la audienta potrivita. Ne axam pe felul in care se comporta utilizatorii si cream elemente grafice adaptate cerintelor acestora.

Care sunt principalele beneficii in ceea ce priveste promovarea pe Facebook Ads?

Indiferent daca vorbim despre Facebook sau Instagram, ne raportam la urmatoarele avantaje: rezultate rapide, un sistem de licitare similar celui din Google ce determina costuri reduse, si posibilitate de targetare a unui public bine definit. Specialistii Adsem iti ofera consultanta gratuita pentru a implementa strategia optima afacerii tale. Reclama pe Facebook nu trebuie sa lipseasca din planul tau de promovare. 

De ce sa alegi AdSem?

Pentru ca vei avea parte de o colaborare profitabila. Echipa de specialisti are sute de proiecte gestionate in portofoliu si ani de experienta in marketing digital.

Ai alte intrebari despre Facebook Ads la care nu am raspuns? Primeste raspunsurile in planul tau de marketing!


Garantam serviciile noastre

Suntem probabil singura agentie specializata in campanii de marketing online si servicii Facebook Ads din Romania care chiar garanteaza succesul campaniilor. Convinge-te!