Promovare Facebook Ads

Generam   Leaduri. 

Milioane de utilizatori acceseaza zilnic, cel putin o data, platformele de socializare Facebook și Instagram. Companiile au inteles rapid ca publicul lor tinta este prezent aici si astfel se pot folosi de platformele de socializare precum Facebook si Instagram pentru a-si prezenta rapid si usor produsele sau serviciile oferite.Cu ajutorul unui buget bine stabilit, conform obiectivelor tale, ai posibilitatea de a targeta tintit exact acel segment de persoane care ar putea fi interesat de produse sau servicii pe care afacerea ta le ofera.

01. Google Ads

Google Search Ads Reteaua de cautare Google este modalitatea prin care poti obtine rezultate rapide pentru afacerea ta.

02. Facebook Ads

Pe Facebook sunt aproximativ doua miliarde de utilizatori activi lunar. O data ce optezi pentru promovarea pe Facebook, vei putea targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale

03. LinkedIn Ads

Promovarea pe Linekdin este cel mai eficient mod de a genera Leaduri B2B, putand targeta foarte precis in functie de marimea companiei, locatia, functia, vechimea in companie si alti zeci de indicatori.

Stabileste obiectele Facebook Ads

Promovarea pe Facebook este o optiune ideala pentru a-ti creste afacerea, fie ca vorbim despre vanzare de produse sau servicii. Indiferent de obiectivul ales: Awareness (Brand Awareness, Reach), Consideration (Traffic, Engagement, App Installs, Video Views, Lead Generation, Messages) sau Conversion (Conversions, Catalogue Sales, Store Traffic), prin intermediul reclamelor pe Facebook poti genera rezultatele pe care ti le dorești.

Campanie de Conversii

Afiseaza reclamele tale utilizatorilor care prezinta cele mai multe sanse de a realiza o actiune, cum ar fi sa cumpere sau sa te sune de pe site-ul tău web. Poti utiliza variate formate de reclame, precum: carusel, colectie, video, imagine. Te poti axa doar pe promovarea pe Instagram selectand ,,pozitionari manuale” si mai apoi „Instagram” la nivelul adgroupului.


vanzari din catalog facebook ads 2

Vanzari din catalog

Foloseste audienta tinta pentru a prezenta reclame cu articole din catalog. Utilizeaza in cadrul campaniei catalogul de produse. Prezinta in cadrul reclamelor, principalele beneficii pe care brandul tau le ofera potentialilor clienti, precum: transport gratuit, reduceri de x% etc. In cadrul reclamelor realizate pe baza catalogului de produse poti adauga automat informatii din cadrul acestuia, precum: imagini cu produsul/serviciul, pretul, reducerea etc.

Generare de clienti potentiali

Utilizeaza formulare, apeluri sau conversatii de chat pentru a obtine informatii de la persoanele interesate de afacerea ta. Cu ajutorul formularelor din cadrul anunturilor poti avea un prim contact cu potentialii tai clienti prin prisma intrebarilor pe care alegi sa le incluzi in structura acestora. Cand utilizatorii dau click pe anunt, li se va solicita sa completeze campurile disponibile in cadrul formularului de clienti potentiali. Dupa ce un utilizator completeaza si trimite formularul, poti accesa datele furnizate de acesta prin intermediul formularului, direct din ,,Administrare Reclame”. De asemenea, te poti conecta la un sistem CRM.

vanzari facebook ads

vanzari din catalog facebook ads 2

Mesaje

Prezinta-le utilizatorilor reclame care le permit sa interactioneze cu tine pe Messenger, WhatsApp si Instagram. Utilizeaza in cadrul reclamelor elemente vizuale interactive, astfel incat sa ii incurajeze sa interactioneze cu afacerea ta. Este o metoda eficienta prin care poti sa oferi cat mai multe detalii despre serviciile sau produsele de care dispui si bineinteles, in acest mod poti ajuta utilizatorii sa ia o decizie.

Trafic

Trimite-i pe utilizatori catre un site web, o aplicatie sau un eveniment din pagina, sau da-le posibilitatea de a te suna printr-o atingere. Campaniile cu acest obiectiv trebuie sa faca parte din strategia ta personalizata de marketing, deoarece reprezinta o baza excelenta pentru realizarea audientelor de remarketing.

vanzari facebook ads

vanzari din catalog facebook ads 2

Trafic in magazinul fizic

Afiseaza anuntul persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a vizita magazinele sau locatiile tale fizice atunci cand se afla in apropierea acestora. Acest tip de campanie este eficienta pentru persoanele care isi doresc sa isi promoveze locatiile fizice si sa creasca traficul acestora.

Instalari de Aplicatii

Afiseaza reclame persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a descarca aplicatia si de a interactiona cu aceasta.

vanzari facebook ads

vanzari din catalog facebook ads 2

Trafic in magazinul fizic

Afiseaza anuntul persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a vizita magazinele sau locatiile tale fizice atunci cand se afla in apropierea acestora. Acest tip de campanie este eficienta pentru persoanele care isi doresc sa isi promoveze locatiile fizice si sa creasca traficul acestora.

Vizibilitatea marcii

Afiseaza reclamele persoanelor care prezinta cele mai multe sanse de a le tine minte. Consolidează prezenta online a brandului tau. Chiar daca obiectivul tau principal sunt vanzarile sau leadurile, identitatea si vizibilitatea brandului tau in mediul online detine un rol semnificativ in cresterea businessului. Asadar, astfel de campanii trebuie sa fie constant prezente alaturi de cele de conversii sau leaduri.

vanzari facebook ads

vanzari din catalog facebook ads 2

Impact

Afiseaza reclamele unui numar maxim de persoane. Daca dorești ca mai mulți oameni sa vizualizeze reclamele businessului tau, atunci obiectivul ,,Impact” este cel potrivit! Acest obiectiv maximizeaza numarul de utilizatori care iti vad reclamele. Poti alege sa optimizezi impactul sau afisarile pe intreaga durata a campaniei. Totodata, poti seta limita de frecventa pentru a stabili de cate ori va vedea un utilizator ad-ul tau si numarul minim de zile pana cand va fi afisat din nou.


Interactiuni

Obtine mai multe aprecieri ale paginii, raspunsuri la evenimente sau reactii, comentarii sau distribuiri ale postarilor. Daca optezi pentru obiectivul ,,interactiune”, poti utiliza diferite formate de ad-uri, precum: foto, video, carusel, montaj. Ad-ul de tip montaj ofera posibilitatea de a realiza reclame video simple, accesibile si interactive cu ajutorul unor imaginii pe care le ai disponibile. Acest tip de ad te ajuta sa prezinti povestea business-ului tau intr-un mod captivant. Ad-urile ,,montaj” pot fi realizate rapid si este necesar sa furnizezi doar cateva imagini. Iar in functie de modelul pe care il alegi, text, sigla sau Call-to-action poti reali ad-uri montaj direct din sectiunea ,,Administrare reclame”.

vanzari facebook ads

vanzari din catalog facebook ads 2

04. Vizualizari de clip video

Prezinta-le utilizatorilor reclame video. Afiseaza pe pagina de Instagram si Pagina de Facebook video cu produsele sau serviciile pe care vrei sa le promovezi.

De ce sa alegi agentia noastra pentru implementarea campaniilor PPC? 

Realizam, editam și monitorizam campaniile de promovare pe Facebook. Astfel, timpul pe care l-ai fi pierdut realizand toti pasii necesari pentru promovare, il poti utiliza pentru a crea noi strategii de dezvoltare pentru afacerea ta. Ai grija de afacerea ta, iar noi te ajutam sa obtii cele mai bune rezultate prin intermediul promovarii Facebook Ads.

Procesul nostru de realizarea al campaniilor Facebook Ads: 

01. Analiza concurenței pe retele de socializare

Inainte a de porni reclame pentru contul de Instagram si cel de Facebook este important sa iti cunosti concurenta. Utilizam instrumente si platforme speciale pentru a realiza o analiza cat mai ampla si un profil complet.

02. Crearea strategiei si stabilirea obiectivelor

O agentie Facebook Ads te ajuta sa realizezi o strategie de marketing completa de promovare pe Instagram si Facebook in raport cu obiectivele pe le are afacere ta si bineinteles, in functie de buget. Strategia reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi.

03. Lansarea campaniei de promovare Facebook / Instagram

Dupa ce strategia de marketing a fost realizata, umatorul pas consta in realizarea campaniilor si reclamelor. Pentru crearea acestora ai nevoie de acces la contul de Instagram, pagina de Instagram, pagina de Facebook si in functie de afacere, de alte cateva active.

 

04. Optimizare constanta si raportare lunara

Acest ultim pas de cele mai multe ori se doveste a fi si cel mai important. Optimizarea constanta reprezinta cheia succesului pentru cele mai multe afaceri. Analizam constant rezultatele campaniilor si urmarim indicatorii cheie pentru afacerea ta. In functie de aceste criterii realizam optimizari constante pentru ambele platforme. Intr-un cont se pot realiza milioane de lucruri si formate care pot creste potentialul unei afaceri.

Review-urile de 5 stele ne reprezinta

Nicky DrimbaNicky Drimba
11:48 19 Aug 22
Am apelat la echipa Adsem pentru servicii de optimizare seo si am fost multumit atat de rezultate cat si de promptitudine.
Mihai CatalinMihai Catalin
12:28 26 Oct 21
Serviciile de marketing online atent realizate chiar fac diferenta in vanzari. AdSem este genul de echipa de specialisti care acorda atentie si celor mai mici detalii si sunt dedicati 100% in gasirea celor mai bune solutii. Recomand!
Vocan RaduVocan Radu
09:44 23 Aug 21
Am avut placerea sa cunosc intreaga echipa - Adapteaza strategia la nevoile specifice fiecarui tip de business si aduce un plus de valoare vizibil in rezultate. Pentru servicii de marketing online, recomand AdSem!
Vlad AndreiVlad Andrei
14:46 13 Aug 21
O colaborare în adevăratul sens al cuvântului!!! Profesionsti cap-coadă! Am ales servicii SEO pentru o mai buna vizibilitate organica. Felicitări echipei AdSem.ro!
magazin electricmagazin electric
17:49 09 Aug 21
Cnad ai un magazin online ,pleci din start de la ideea ca esti intr-o continua competitie cu altii din nisa ta.De ceea , ai nevoie sa te alaturi de parteneri care sa aiba grija de prezenta ta online.Eu am ales AdSem.ro pe partea de promovare SEO , iar rezultatele se simt considerabil dupa doar 3 luni de colaborare!O echipa tanara de profesionisti orientati catre client , care sunt gata sa iti propulseze afacerea in topul cautarilor!
Carina AsafteiCarina Asaftei
12:39 04 Aug 21
AdSem este echipa de profesioniști care înțelege nevoile business-ului tău și te ajută cu servicii de marketing digital calitative. Afacerea ta va crește alături de AdSem.ro! Apelează cu încredere la serviciile lor. Vor analiza și implementa soluții pentru succesul afacerii tale. Fie că vorbim de servicii SEO, social media sau orice alt aspect din marketingul digital, vei avea parte de cele mai bune rezultate!
Elena OleaElena Olea
09:18 03 Aug 21
O agentie de nota 10! Cand alegi AdSem.ro, alegi o echipa tanara de profesionisti axati pe afacerea ta!
Iuliana MihailescuIuliana Mihailescu
10:24 30 Jul 21
Recomand cu încredere AdSem, sunt o companie plină de energie pozitivă și sunt orientați spre client astfel încât să ajungă la rezultate cât mai bune. Promovare prin Google Ads și marketing-ul online sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferă și la care se pricep forte bine!Vrei să ajungi în topul căutărilor pe Google? Cu desăvârșire trebuie să contactezi AdSem!Felicitări echipei!👏🏼👏🏼
Madalina TabacuMadalina Tabacu
11:50 28 Jul 21
Foarte profesionaliști, s-au ocupat de optimizarea site-ului la care lucrez . Rezultatele sunt foarte bune
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de AdSem, super profesionisti, rapizi si cu rezultate bune in campanii. Recomand!
js_loader

Garantam Rezultate

Suntem probabil singura agentie Facebook din Romania care chiar garanteaza succesul campaniilor. Convinge-te!

 

Cere o oferta cu Rezultate Garantate

Intrebari frecvente despre Facebook Ads si Instagram Ads 

Intrebari frecvente despre adsem

Ce este Facebook Ads?

Facebook Ads este modalitatea propice de a afisa produsele sau serviciile tale in fata publicului tau tinta prin prisma intereselor manifestate, sex, varsta, locatie etc. Insa, pentru a te promova pe Facebook trebuie sa stii sa folosesti Facebook Ads Manager –  o interfata Facebook, special creata pentru business-uri. Cu ajutorul acestuia poti crea campaniile Facebook Ads, grupurile de anunturi, cat si reclamele.

Ce este Instagram Ads?

Instagram Ads reprezinta o modalitate eficienta de a-ti promova produsele sau serviciile pe Instagram. Acesta foloseste sistemul de publicitate Facebook, prin intermediul caruia poti targeta publicul tinta vizat prin locatie, detalii demografice, interese, gen si multe altele. Poti targeta si persoane care au interactionat cu site-ul tau intr-un anumit mod. Promovarea pe Instagram se pot realiza tot din interfata Facebook Business Manager.

Pentru ce tip de afacere este eficienta promovarea pe Facebook Ads?

Promovarea pe Facebook poate fi utilizata pentru orice tip de afacere, fie că vorbim despre e-commerce sau de tip lead. Este modalitatea propice de a-ti expune produsele sau serviciile utilizatorilor Facebook si Instagram. Mai mult, cu ajutorul Pixelului Facebook poti realiza cu usurinta audiente de remarketing si nu numai.
In plus, Facebook Ads ne permite corelarea obiectivelor campaniilor cu obiectivele afacerii tale, astfel incat sa obtinem un mix inteligent ce va aduce rezultatele dorite.

Cum functionează Facebook Ads/Instagram Ads si cum mă vor ajuta sa imi promovez eficient businessul?

Cu ajutorul Facebook Ads/Instagram Ads putem sa dezvoltam strategii, sa testam si sa optimizam in asa fel incat sa ajungem la audienta potrivita. Ne axam pe felul in care se comporta utilizatorii si cream elemente grafice adaptate cerintelor acestora.

Care sunt principalele beneficii in ceea ce priveste promovarea pe Facebook Ads?

Indiferent daca vorbim despre Facebook sau Instagram, ne raportam la urmatoarele avantaje: rezultate rapide, un sistem de licitare similar celui din Google ce determina costuri reduse, si posibilitate de targetare a unui public bine definit. Specialistii Adsem iti ofera consultanta gratuita pentru a implementa strategia optima afacerii tale.