Promovare Facebook Ads

Prin Facebook Ads poți face promovare pay-per-click în Facebook și Instagram

Cine nu are un cont de Facebook în zilele noastre? Cu siguranță sunt și oameni ce nu își doresc să fie prezenți în mediul online, dar marea majoritate a oamenilor activi se află pe această platformă de socializare.

Companiile au înțeles rapid că publicul lor țintă este prezent aici și astfel se pot folosi de platformele de socializare precum Facebook și Instagram pentru a își prezenta rapid și ușor produsele sau serviciile oferite în fața unui public foarte larg.

Cu ajutorul unui buget bine stabilit conform obiectivelor tale, ai posibilitatea de a targeta țintit exact segmentul de public care ar putea fi interesat de produsele sau serviciile pe care business-ul tău le oferă.

Pentru a-ți putea dezvolta afacerea și în mediul Online este nevoie să ai o vizibilitate crescută și o identitate proprie a afacerii. Cum poți face acest lucru cât mai eficient? Prin promovare pe Facebook. Pe Facebook sunt aproximativ două miliarde de utilizatori activi lunar. O dată ce optezi pentru promovarea pe Facebook, vei putea targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale. 

Cu ajutorul acestor campanii Facebook, poți targeta diferite categorii de utilizatorii, pe baza datelor demografice, a intereselor, a comportamentelor acestora, etc. Poți utiliza și targetarea în funcție de locație sau limba vorbită. Promovarea pe Facebook este o opțiune ideală pentru a-ți crește afacerea, fie că vorbim despre vânzare de produse sau servicii. Indiferent de obiectivul ales: Awareness, Consideration sau Conversion, promovarea pe Facebook poate genera rezultatele pe care ți le dorești.

Poți realiza campanii Facebook pentru fiecare obiectiv. Spre exemplu, dacă vrei să sporești traficul pe site, poți realiza campanii Facebook Ads cu obiectivul „Trafic”.

social media

BENEFICIILE SERVICIILOR DE PROMOVARE FACEBOOK PENTRU AFACEREA TA

Crește gradul de cunoaștere a mărcii

Creșterea vizibilității mărcii și a traficului pe site

Generezi vânzari/leaduri într-un timp scurt

Generare de interacțiuni cu postările, răspunsuri la evenimente și aprecieri pentru pagina de Facebook

Poți retargeta utilizatorii site-ului

Generare de interacțiuni cu postările, răspunsuri la evenimente și aprecieri pentru pagina de Facebook

Ai control total al bugetului de promovare
Poți Scala rapid
Măsurare/Raportare în timp Real a rezultatelor

În ceea ce privește bugetul, poți opta pentru setarea bugetului zilnic pentru campanii Facebook. Astfel, bugetul va fi redistribuit fiecărui grup de reclame din cadrul unei campanii Facebook Ads pe baza potențialului acestora de a genera lead-uri/rezultate. Poți opta, de asemenea, pentru setarea unui buget zilnic sau total la nivelul fiecărui grup de reclame.

În ceea ce privește reclamele/Ad-urile, printre soluțiile simple prin care poți realiza reclame Facebook regăsim:

  • Promovarea unei postări existente deja pe Pagina ta de Facebook
  • Promovarea paginii tale de Facebook
  • Promovarea site-ului tău web
  • Promovarea butonului de acțiune (call-to-action)

 De reținut: Promovarea unei postări este esențială pentru a ajunge la publicul pe care ți l-ai propus să-l targetezi. De reținut este faptul că trebuie să acorzi o atenție sporită întregii postări. Elementele postării precum textul, imagini sau video, nu mai pot fi modificate odată ce ai ales să sponsorizezi postarea. Astfel dacă ai constatat o greșeală după ce postarea a fost sponsorizată, nu mai poți corecta și vei fi nevoit să ștergi postarea în timp ce bugetul alocat postării va fi pierdut. 

Pentru a realiza reclame Facebook și campanii Facebook Ads cât mai complexe, este necesar să accesezi secțiunea de Administrare Reclame. Administrare Reclame este un instrument Facebook cu ajutorul căruia poți crea, edita și administra reclamele de pe Facebook.

Există numeroase tipuri de reclame Facebook pe care le poți utiliza pentru a-ti promova afacerea. Formatele de reclame pe care le poți utiliza variază în funcție de obiectivul tău de publicitate:

  • Imagine (produse, servicii oferite sau chiar o imagine cu marca ta)
  • Clip video (reclamele tip video generează impact mai mare)
  • Carusel. Acest tip de reclamă îți permite sa promovezi până la 10 produse sau servicii utilizând o imagine specifică sau video pentru fiecare tip de serviciu/ produs, fiecare imagine/clip video având propriul link.
  • Experiență instant (reprezinta o experiență pe ecran complet. Aceasta se deschide după ce un utilizator atinge reclama ta de pe un dispozitiv mobil.
  • Colecție (prin intermediul acestui tip de reclamă poate prezenta mai multe produse sau servicii și se deschide sub formă de Experiență instant când cineva interacționează cu reclama). Acest format de reclamă este disponibil doar pe mobil.

 

PROCESUL DE PROMOVARE FACEBOOK

Analiza concurenței pe rețele de socializare
Crearea strategiei și stabilirea obiectivelor
Lansarea campaniei de promovare Facebook / Instagram
Optimizare constanta și raportare lunară

Avantajele promovării prin Facebook Ads și Instagram Ads

Ce loc mai potrivit de identificare a audienței țintă estemai bun decât serviciile de promovare pe Facebook? Indiferent dacă vorbim despre Facebook sau Instagram, ne raportăm la următoarele avantaje: rezultate rapide, un sistem de licitare similar celui din Google ce determină costuri reduse, și posibilitate de targetare a unui public bine definit.

Un beneficiu major oferit de platforma de socializare Facebook sau de Instagram este oportunitatea de a îți cunoaște clienții. Cum într-un magazin fizic îi poți analiza/studia pe cei ce îți calcă pragul, în mediul online le poți studia comportamentul cu ajutorul platformelor de socializare. Doar după ce vei reuși să îți cunoști consumatorii, să le înțelegi nevoile reale și ce așteptări au de la tine, abia atunci le vei putea satisface aceste nevoi și dorințe mai bine decât competitorii tăi. Cu ajutorul paginii de Facebook poți să crești notorietatea brand-ului tău și să te poziționezi mai bine în mintea consumatorului. Ai oportunitatea atât de a fideliza clienții actuali dar și de a ajunge la noi segmente de piață.

Dezvoltăm strategii, testăm și optimizăm în așa fel încât să ajungem la audiența țintă. Ne axăm pe felul în care se comportă utilizatorii și creăm elemente grafice adaptate cerințelor acestora. În plus, Facebook Ads ne permite corelarea obiectivelor campaniilor cu obiectivele afacerii tale, astfel încât să obținem un mix inteligent ce va aduce rezultatele dorite.

Totodată, prin promovare Facebook Ads și Instagram Ads, vei consolida adevărate comunități în jurul brand-ului tău: feedback în timp real și fidelizarea clienților actuali dar și targetarea unui public nou.

Clienții noștri

Am avut plăcerea să ajutăm sute de businessuri mici și mari să crească
logo kidino
Pint.ro lucreaza cu agentia de marketing adsem
oriflame romania
scania romania
ejolie.ro
fabrica-de-firme.ro
marketing online starbucks
farmaciatinos
redist
enes.ro
edil-italy.ro
angrozenda
kuechentreff
rotoli.ro
vreautermopaneieftine
edituratact
ibarber.ro

De ce noi?

Pentru ca performăm și atingem obiectivele stabilite. Nu o spunem noi, o spun clienții noștri... pe bune!

Interesat de colaborare? Lasă-ne un mesaj!

Realizăm, edităm și monitorizăm campaniile de promovare pe Facebook. Astfel, timpul pe care l-ai fi pierdut realizând toți pașii necesari pentru promovare, îl poți utiliza pentru a crea noi strategii de dezvoltare pentru afacerea ta.
Ai grijă de afacerea ta, iar noi te ajutăm să obții cele mai bune rezultate prin intermediul promovării Facebook Ads.
Vreau Facebook Ads

Întrebări frecvente despre Facebook Ads și Instagram Ads

Ce este Facebook Ads?

Facebook Ads este modalitatea propice de a afișa produsele sau serviciile tale în fața publicului tău țintă prin prisma intereselor manifestate, sex, vârstă, locație etc. Însă, pentru a te promova pe Facebook trebuie să știi să folosești Facebook Ads Manager –  o interfață Facebook, special creată pentru business-uri. Cu ajutorul acestuia poți crea campaniil Facebook Ads, grupurile de anunțuri, cât și reclamele.

Ce este Instagram Ads?

Instagram Ads reprezintă o modalitate eficientă de a-ți promova produsele sau serviciile pe Instagram. Acesta folosește sistemul de publicitate Facebook, prin intermediul căruia poți targeta publicul țintă vizat prin locație, detalii demografice, interese, gen și multe altele. Poți targeta și persoane care au interacționat cu site-ul tău într-un anumit mod. Reclamele pentru Instagram se pot realiza tot din interfața Facebook Business Manager.

Pentru ce tip de afacere este eficientă promovarea pe Facebook Ads?

Promovarea pe Facebook poate fi utilizată pentru orice tip de afacere, fie că vorbim despre e-commerce sau de tip lead. Este modalitatea propice de a-ți expune produsele sau serviciile utilizatorilor Facebook și Instagram. Mai mult, cu ajutorul Pixelului Facebook poți realiza cu ușurință audiențe de remarketing și nu numai.

Cum funcționează Facebook Ads/Instagram Ads și cum mă vor ajuta să îmi promovez eficient afacerea?

Cu ajutorul Facebook Ads/Instagram Ads putem să dezvoltăm strategii, să testăm și să optimizăm în așa fel încât să ajungem la audiența potrivită. Ne axăm pe felul în care se comportă utilizatorii și creăm elemente grafice adaptate cerințelor acestora. În plus, Facebook Ads ne permite corelarea obiectivelor campaniilor cu obiectivele afacerii tale, astfel încât să obținem un mix inteligent ce va aduce rezultatele dorite.

Care sunt principalele beneficii în ceea ce privește promovarea pe Facebook Ads?

Indiferent dacă vorbim despre Facebook sau Instagram, ne raportăm la următoarele avantaje: rezultate rapide, un sistem de licitare similar celui din Google ce determină costuri reduse, și posibilitate de targetare a unui public bine definit. Specialiștii Adsem îți oferă consultanță gratuită pentru a implementa strategia optimă afacerii tale.