Servicii SEO Profesionale Complete

Alege servicii SEO cu REZULTATE!

Acoperim toate aspectele legate de serviciile SEO

Realizam toate actiunile SEO necesare pentru a duce website-ul tau in prima pagina Google. 🗹

‣ Obiective

La inceputul oricarei colaborari este important sa stabilim ce este cel mai important pentru afacerea ta – obiectivele

01. Site web optimizat tehnic

Este esential ca procesul SEO sa inceapa cu identificarea si rezolvarea erorilor din site. Generam un audit SEO complet si identificam toate problemele existente. Inclusiv gradul de importanta pentru fiecare in parte. In functie de nivelul de acces pe care il primim in site-ul tau, ne putem ocupa de rezolvarea tuturor problemelor identificate in auditul SEO. Daca accesul este limitat, oferim suportul necesar echipei de dezvoltatori web. Daca ai un magazin online ecommerce, auditul SEO tehnic trebuie realizat frecvent pe parcursul unei campanii SEO.

servicii seo profesionale audit

optimizare seo

02. Cresterea traficului organic

Unul dintre obiectivele principale ale serviciilor SEO, indiferent de domeniul de activitate pentru orice proiect SEO. Toate actiunile din campania SEO vor avea ca rezultat final cresterea traficului relevant pe orice site. Cu cat traficul este mai relevant, cu atat sansele de achizitii cresc. Astfel serviciile de optimizare SEO devin esentiale pentru orice site, fie ca ofera servicii fie ca este de tip e-commerce.


03. Cresterea vizibilitatii pe cuvinte cheie reprezentative

Procesul de optimizare SEO On Page dar si strategia de link building Off-Page, au la baza cuvinte cheie atent selectate. Daca iti doresti cresterea de pozitii pentru anumite cuvinte cheie, analizam potentialul lor, estimam traficul si ne vom concentra procesul de SEO doar pe cuvintele cheie alese.

cuvinte cheie

servicii optimizare seo

04. Cresterea vizibilitatii generale a site-ului tau in motoarele de cautare

Un website optimizat SEO va inregistra cresteri de pozitii in SERP ceea ce va duce la o vizibilitate mai mare asupra brand-ului, produselor sau serviciilor pe care le vinzi, in randul potentialilor clienti. Procesul de optimizare a site-ului este un task continuu si pe termen lung dar si cea mai buna investitie pe care o poti face in promovarea online a afacerii tale. Alege servicii SEO de optimizare realizate de un specialist SEO profesionist pentru a spori vizibilitatea online – alege AdSem si iti vom aduce cele mai bune rezultate!


05. Cresterea vanzarilor si a conversiilor

Nu este suficient doar sa aduci trafic pe site. Prin campanii sponsorizate de marketing online poti creste traficul pe site insa acest lucru nu inseamna neaparat ca vor creste si vanzarile. Mai multe vanzari si mai multe conversii sunt rezultatele unor servicii de optimizare SEO care aduc trafic relevant – potentiali clienti, cu sanse mari de a cumpara produsele/serviciile pe care le oferi. O campanie de SEO de succes are cel mai bun ROI si este recomandata ca prima metoda de promovare online pentru site-uri.

vanzari

backlinks


06. Cresterea autoritatii site-ului tau

Autoritatea unui site, cunoscuta si ca puterea domeniului, este determinata de mai multi factori, insa printre principalii factorii care influenteaza, regasim: numarul total de backlink-uri, calitatea backlink-urilor, numarul de domenii unice care fac referinta catre site-ul tau, autoritatea domeniilor care fac referinta catre site-ul tau etc.


‣ Audit SEO Site Web

Auditul tehnic SEO si rezolvarea problemelor identificate reprezinta un prim pas esential.

01. Audit SEO – Erori

Numim erori acele probleme care au un impact mai puternic asupra site-ului. Exemple de erori: erori 404 – pagini nefunctionale, imagini care nu se afiseaza, meta titluri duplicat pentru pagini diferite, meta descrieri duplicat, redirectionari 301 etc. Un proces de optimizare site presupune rezolvarea tuturor disfunctionalitatilor.

erori

atentionari

02. Atentionari

Atentionarile au un impact relativ mediu asupra site-ului. Acestea pot fi: URL-uri prea lungi; pagini de dimensiuni prea mari; titluri, meta titluri si meta descrieri prea lungi; continut mix atat HTTP cat si HTTPS etc.


03. Informari

Informarile reprezinta de obicei strict informatii pe care ar trebui doar sa le verifici, acestea nu sunt erori. De exemplu: Resurse restrictionate de la indexare – de verificat continutul restrictionat pentru a nu exista totusi continut ce ar trebui sa fie indexat. De avut in vedere pentru o analiza SEO completa.

informari

sitemap

04. Sitemap pentru site-ul tau

Sitemap-ul ajuta motoarele de cautare sa descopere si sa indexeze mai bine continutul unui site web. Sitemap-ul trebuie actualizat in functie de frecventa cu care se modifica continutul site-ului tau. Iti generam noi sitemap-ul actualizat ori de cate ori este necesar si ne asiguram ca nu sunt erori in Google Search Console.


‣ Cuvinte cheie

Selectarea cuvintelor cheie relevante este un pas esential deoarece continutul paginii va fi optimizat in baza lor.

01. Identificarea cuvintelor cheie

Cuvintele cheie reprezinta un pas esential in strategia SEO. Avand ca punct de plecare produsele sau serviciile oferite de afacerea ta, identificam cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta si tipul lor: informationale, navigationale, investigatie comerciala si tranzactionale.

expresii cheie

potential expresii cheie

02. Potentialul cuvintelor cheie

Potentialul cuvintelor cheie reprezinta numarul de cautari lunare din care aproximam traficul pe care il pot aduce in timpul stabilit. Astfel putem alege expresii cheie relevante pentru paginile site-ului, care vor aduce trafic relevant, adica vizitatori cu sanse mari de a face achizitii.


03. Stabilirea cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt alese in functie de mai multi factori:

– numarul de cautari lunare: monitorizam expresii cheie care prezinta cel mai mare interes pentru utilizatori

– competitie: cu cat competitia este mai mica, cu atat sansele sunt mai mari de a creste in pozitiile motoarelor de cautare

– scopul utilizarii: cele tranzactionale vor fi alocate categoriilor de produse/servicii iar cele informationale sau de investigatie comerciala vor fi alocate pentru articole

cuvinte cheie

‣ Optimizare SEO On-Page

Optimizarea SEO On Site realizata optim va aduce cresteri de pozitii semnificative.

meta titlu

01. Optimizare site – Meta Titlu

Ne asiguram ca fiecare pagina a site-ului tau va avea meta titlu relevant, unic si optim din punct de vedere SEO. Meta titlul si meta descrierea vizualizate in rezultatele motoarelor de cautare, influenteaza comportamentul vizitatorilor – acestia pot alege sa acceseze sau nu pagina site-ului tau. Un specialist SEO va stii sa creeze meta titluri ce respecta aspectele SEO dar si atractive pentru vizitatori.


02. Optimizarea SEO pentru Meta Descriere

Cream meta descrieri relevante si unice cu scopul de a optimiza SEO site-ul dar si pentru a imbunatati CTR-ul (rata de accesare a site-ului tau raportata la numarul de afisari). Meta descrierea trebuie sa contina informatii care il vor convinge pe utilizator sa dea click.

meta descriere

titlu si subtitluri

03. Titlu H1 si Subtitluri

Intr-o strategie SEO, H1 trebuie sa descrie cat mai exact scopul paginii. Titlurile si subtitlurile sunt elemente importante intr-o strategie de optimizare, atat pentru vizitatori cat si pentru algoritmul motoarelor de cautare. Le optimizam astfel incat informatia sa fie structurata optim si usor de parcurs.


04. Continut optimizat SEO

Copywriting SEO – Redactam textul fiecarei pagini astfel incat sa fie optimizata din punct de vedere SEO. Aspecte de care tinem cont: dimensiunea textului, frecventa folosirii cuvintelor cheie, formatare, structura etc. Textele paginilor trebuie sa respecte regulile SEO dar totodata sa ofere si informatii corecte si utile pentru utilizatori.

continut text pagina web

fisiere media

05. Optimizare fisiere media

Fisierele media ajuta la imbunatatirea experientei vizitatorilor insa trebuie sa tinem cont de cateva reguli SEO On-Page: optimizam dimensiunea pentru a nu ingreuna viteza de incarcare a paginii, adaugam atribute alt relevante pentru imagini, adaugam numarul optim de imagini pentru fiecare pagina etc. Optimizarea SEO a unui site include optimizarea optima a tuturor fisierelor existente.


‣ Optimizare SEO Off-Page – Backlinks

Strategia de backlinks sporeste autoritatea unui site si sustine optimizarile On-Page pentru a atinge scopul final – cresterea in pozitii pe cuvinte cheie.

01. Strategii de promovare SEO Off-Site – Content Marketing

Redactam comunicate de presa, advertoriale si articole relevante care sunt atractive si interesante pentru cititori dar totodata respecta si principiile de optimizare SEO pentru a fi indexate rapid si a ajunge in topul rezultatelor. Atat blog-ul site-ului cat si publicatiile externe au un rol important intr-o strategie de optimizare SEO.

backlinks

link building

02. Strategii SEO Link Building – Link-uri externe

Strategia de link building presupune plasarea de backlink-uri de calitate in afara site-ului avand in focus cuvinte cheie relevante. Publicam atat pe blogul clientului cat si pe publicatii externe cu autoritate relevanta sau de nisa. Scopul lor este de a ajuta procesul SEO On-Page, aducand trafic relevant si crescand autoritatea site-ului tau. Actiunile strategiei SEO Off Page sunt complementare dar esentiale.


03. Alte servicii SEO si strategii de promovare personalizate

Strategia privind promovarea SEO Off-Page poate include si alte actiuni de marketing digital care vor sustine scopul final – cresterea vanzarilor. Acestea pot fi: servicii local SEO, mentiuni in Social Media, promovare prin Newsletter, campanii PPC etc. Toate acestea sustin o campanie SEO de succes. Ca agentie de marketing online, iti vom face cele mai bune recomandari pentru business-ul tau!

alte recomandari servicii optimizare seo

servicii de promovare seo

Servicii SEO de promovare = Cea mai eficienta metoda

Afacerea ta are nevoie de servicii optimizare SEO personalizate!

avantaje seo
  • Peste 90% din experientele online ale utilizatorilor incep cu motoare de cautare
  • 75% dintre cei care cauta in motoarele de cautare nu trec mai departe de prima pagina de rezultate
  • Peste 85% dintre utilizatorii de telefoane mobile folosesc motoare de cautare cel putin o data pe zi
  • Peste 70% din cautarile din mediul online sunt realizate in Google
  • Peste 80% dintre utilizatori fac investigatii online inainte de a face achizitii
  • 40% dintre utilizatori parasesc o pagina web care se incarca in mai mult de 3 secunde
seo adsem

Companii de top ne aleg pentru ca oferim servicii SEO profesionale:

pint
fabrica de firme
ejolie
tact
constantin nautics
ibarber
morado
termopanenes
murmur
scania
redist
enes
tende
termopane
rotoli
pint
ejolie
constantin
morado
murmur
redist
tende
rotoli
fabrica de firme
tact
ibarber
termopanenes
scania
enes
termopane

Descopera povesti de succes

Articole interesante

Ai intrebari legate de serviciile SEO?

Avem raspunsuri!

intrebari adsem
Ce inseamna optimizare SEO website?

Ce inseamna SEO de fapt? SEO inseamna Search Engine Optimization. Serviciul SEO este un proces de optimizare al website-urilor pentru motorul de cautare. Cu cat sunt mai bine optimizate, cu atat motoarele de cautare vor afisa website-urile in pozitii mai inalte in SERP. 

Cum faci SEO?

SEO reprezinta un proces continuu de optimizare si se imparte in mai multe etape, cele mai importante fiind: audit site, rezolvare erori si probleme din punct de vedere tehnic, optimizarea continutului in functie de cele mai potrivite expresii cheie, aducerea traficului in website prin backlink-uri. Partea de optimizare SEO trebuie sa reprezinte un obiectiv principal.

Cum ma ajuta SEO?

SEO te va ajuta sa aduci trafic organic in website-ul tau. Cu cat mai multi vizitatori, cu atat mai multe sanse de a creste vanzarile. SEO te va ajuta sa te pozitionezi in primele pozitii printre rezultatele din motorul de cautare pentru categoria de produse sau servicii pe care le oferi. Astfel vei obtine trafic in website nesponsorizat. Cu cat mai mult trafic, cu atat mai multe sanse de a creste vanzarile. SEO pentru magazine online este esential. Ai nevoie de SEO ca un prim pas cand iti doresti servicii de marketing.

Pachet de Servicii SEO pret?

Servicii SEO preturi – Preturile difera in functie de mai multi factori iar fiecare agentie SEO (sau furnizor de servicii SEO) analizeaza proiectul inainte de a stabili costurile. Pret servicii SEO – Completeaza formularul si iti trimitem oferta noastra SEO detaliata pentru site-ul tau!

Ai intrebari despre servicii SEO la care nu am raspuns? Primeste raspunsurile in planul tau SEO!

Servicii SEO de calitate – Garantam Rezultate!

Ai nevoie de o agentie servicii SEO Bucuresti? Hai sa ne cunoastem! AdSem – Servicii optimizare SEO Bucuresti Romania: Iti garantam ca aplicam cele mai bune strategii si ca iti vom aduce rezultate! Oferim servicii de optimizare SEO profesionale, apeleaza cu incredere! Avem deja rezultate dovedite pentru site-urile magazinelor online care au apelat la noi. Hai si tu sa te convingi!