fbpx

Facebook Marketing Emails: Cum să trimiți mail-uri direct din pagina ta de Facebook

Astăzi am descoperit o chestie foarte mișto la una din paginile pe care le administrăm. Se pare că Facebook începe să flirteze cu ideea de a-și extinde serviciile atât pentru marketeri cât și pentru afaceri în general. Acest plan pare să fie în primele faze, pentru că această funcționalitate nu pare să fie valabilă pentru restul paginilor la care avem acces.


 

Opțiunea se găsește în secțiunea de Inbox a paginii de Facebook.

Practic, Facebook încearcă să își creeze propriul sistem CRM, prin care poți trimite toate mesajele, fie că e vorba de de cele de pe Instagram sau Facebook, fie că este vorba de email-uri să provină dintr-o singură sursă. Această unealtă pare destinată în mare parte business-urilor mici, care se află încă la început și nu au foarte multă experiență în folosirea de email marketing.

Mail-ul primit de utilizator. Observați cum acesta provine de la adresa . Momentan aceasta nu poate fi schimbată.

În cazul de față, canalul de Social Media s-a gândit și la experiența utilizatorului de rând. Știind cât de enervant este spam-ul pentru, ei bine, oricine, nu poți trimite mai multe de două mail-uri pe săptămână contactelor tale.

Rămâne de văzut cât de eficient va fi sistemul acesta, având în vedere că va trebui să încarci manual lista de email-uri.

Totuși, trebuie să ținem cont și de faptul că acest plan este încă în primele faze, iar acesta va fi cu siguranță modificat de-a lungul timpului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vom discuta despre obiectivele tale și cum te putem ajuta

Dorești consultanță sau o ofertă axată pe creșterea businessului pe care îl reprezinți? Completează formularul de jos și te vom contacta noi.