cod promotional google ads

Cod promotional Google Ads: Cum obtii credit publicitar GRATUIT pentru afacerea ta?


Inceputurile sunt intodeauna dificile, iar cheltuielile pot fi greu de gestionat, mai ales cand tocmai ti-ai deschis propriul business si nu stii cum sa faci sa il duci cat mai rapid pe culmile succesului. Daca te regasesti in acest scenariu, s-ar putea ca articolul sa iti fie de mare ajutor. Asadar, te invitam sa incepi calatoria afacerii tale pe drumul potrivit!

Daca tocmai ti-ai deschis propria afacere, trebuie neaparat sa iei in calcul marketingul digital si sa incluzi in strategia ta promovarea online prin canale specifice, precum: Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads etc. Unele dintre aceste canale vin in sprijinul business-urilor la inceput de drum si oferta credite publicitare.

Cu un cod promotional Google Ads poti incepe demersurile ca advertiser. Ramai in continuare alaturi de noi si vei afla care sunt conditiile prin care poti primi acest credit cu care vei putea acoperi o parte a costurilor publicitare debitate de platforma in schimbul afisarii anunturilor tale.

Cod promotional Google Ads – Ce este un credit publicitar si cum il poti folosi pentru promovare online eficienta?

Un credit publicitar poate fi oferit de anumite canale de promovare, precum cele mentionate anterior, doar conturilor care sunt eligibile. Conditiile de eligibitate pot sa difere de la o platforma la alta, sau in functie de creditul sau promotia existenta. In momentul in care un cont este eligibil, creditul va fi aplicat automat. Mai exact, vei primi acest credit in contul tau pentru a-l folosi in termen de 30 de zile pentru a rula campanii si reclame fara a cheltui din bugetul propriu.

Google Ads este unul dintre canalele de promovare platita care este alaturi de companiile mici si mijlocii, dar si de afacerile aflate la inceput de drum. Beneficiaza si tu de soldul unui cod promotional Google Ads – valoarea lui o poti utiliza pentru promovarea afacerii tale cu ajutorul campaniilor Google Ads.

Voucher in contul de Google Ads de 1.500 RON

Acesta este cel mai nou tip de voucher Google Ads. Conturile noi de Google Ads cu statutul Partener Premium/Google Partener sau care sunt alocate sau beneficiaza de hosting de la un cont de manager care este Google Partner precum AdSem.ro, vor beneficia de 1.500 RON credit publicitar dupa ce ating valoarea cheltuita de 1.500 RON in noul cont Google Ads.

Orice cont Google Ads care este gestionat de un Manager de conturi trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a primi credite promotionale:

 • contul de manager este Partener Premium sau partener Google
 • sectiunea de oferte promotionale din contul de manager google este activa
 • in cont nu sunt aplicate alte oferte promotionale
 • contul a difuzat prima afisare de anunt in ultimele 14 zile de la crearea contului
voucher google ads activ

Iata si cateva tipuri de vouchere disponibile anterior in Google Ads:

Cupoane in valoare de 200 lei pentru campaniile Google Adwords

Cand Google a introdus pentru prima data metoda de creditare a afacerilor la inceput de drum, plaforma se numea Google Adwords. Termenii pentru obtinerea creditului solicitau utilizatorilor sa consume un minimum de 50 RON pentru promovarea in schimbul unui voucher Adwords in valoare de 200 RON. Pentru a putea fi eligibili, utilizatorii trebuiau sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • adresa de facturare sa fie in Romania
 • trebuia sa detina cont de Google Adwords nou
 • era necesar sa adauge codul promotional in termen de 14 zile de la prima afisare a anuntului din contul nou de Google Adwords
 • trebuia sa ruleze campanii de 50 RON intr-un termen de aproximativ 30 zile. Urmarirea costurilor pana la atingerea valorii de 50 RON se facea dupa ce era adaugat codul publicitar
 • Creditele se aplicau pentru costurile ulterioare, nu pentru costurile acumulate inainte de introducerea codului
voucher 200 lei google adwords

Cuponul Google Ads in valoare de 490 RON pentru cheltuieli publicitare viitoare

Ajutor publicitar COVID-19 – Acest credit publicitar a fost oferit pentru a ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa comunice cu potentialii clienti in perioada pandemiei. Pentru a fi eligibil pentru acest credit publicitar, trebuia sa indeplinesti urmatoarele conditii:

 • intreprinderile mici si mijlocii care au inregistrat cheltuieli in contul Google Ads in decursul a 10 din 12 luni in anul 2019 si in luna ianuarie si/sau februarie anul 2020.
 • cei care fac publicitate direct prin Google Ads sau cu ajutorul unui partener terta parte sunt clienti eligibili

Creditul publicitar pentru perioada pandemiei de COVID-19 a expirat pe 31 decembrie 2020.

credit publicitar covid google ads

Acestea au fost doar cateva exemple de cum poti obtine un voucher Google Ads. Bineinteles, in functie de vechimea contului, de sumele cheltuite, cat si de alte criterii, Google ofera si alte tipuri de credite publicitare pentru conturile eligibile. La fel ca in cazul celorlalte tipuri de vouchere, acestea se aplica automat in cont in momentul in care se incadreaza si respecta conditiile de acordare.

Nu uita! Inainte de a beneficia de un voucher Google Ads trebuie sa ai in vedere faptul ca suma sau creditul nu se aplica imediat in cadrul unui cont, chiar daca este nou, deoarece conturile vor fi intr-o perioada de analiza si doar in cele eligibile vor aparea ofertele promotionale.

Mai mult, aceste conturi trebuie sa acumuleze costuri de publicitate si sa-si fi difuzat prima afisare. In ceea ce priveste modalitatea in care acestea se aplica, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece ofertele promotionale se vor aplica automat in conturile care indeplinesc conditiile si sunt eligibile. 

De ce sa alegi AdSem pentru promovarea eficienta in Google?

AdSem.ro este in primul rand agentie PPC partenera Google cu experienta in gestionarea campaniilor Google Ads, intr-o varietate de domenii. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa faci un cont nou de Google Ads (te ajutam noi cu tot acest proces), il aduci la noi si astfel te vei califica automat pentru obtinerea unui cod promotional in Google Ads in valoare de 1.500 RON.

In plus, pe langa acest credit publicitar, colaborarea cu noi iti ofera: 

 • Strategie personalizata pentru business-ul tau
 • Rezultate inca din prima luna
 • Optimizari saptamanale (eficientizam bugetul tau, nu-l irosim!)
 • Analizam constant concurenta si utilizam tool-uri actuale performante
 • Raportam frecvent rezultatele si evolutia proiectului

Solicita oferta si hai sa discutam despre serviciile Google Ads pe care ti le putem oferi, fiindca intr-adevar iti vor aduce rezultate, te vei convinge singur!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Categories