Campanii PPC

Generam   Leaduri. 

Promovarea unui business prin campanii pay per click reprezinta o alegere eficienta atunci cand obiectivul este de a creste rapid rezultatele la un cost de conversie bun in raport cu bugetul investit. Indiferent de specificul business-ului — e-commerce sau lead — o campanie PPC va propulsa rapid produsele sau serviciile oferite.

01. Google Ads

Google Search Ads: Reteaua de cautare Google este modalitatea prin care poti obtine rezultate rapide pentru afacerea ta. Transmiti mesajul tau unui public vast care cauta produse/servicii/informatii pe care afacerea ta le poate oferi.

02. Facebook Ads

Promovarea Facebook Ads este modalitatea prin care poti genera interes pentru serviciile/produsele oferite de afacerea ta.Facebook Ads permite targetarea tintita a utilizatorilor in functie de interesele lor. O data ce optezi pentru promovarea pe Facebook, vei putea targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale si nu numai.

03. LinkedIn Ads

Promovarea pe LinkedIn este cel mai eficient mod de a genera Lead-uri B2B. Platforma permite o targetare precisa in functie de marimea companiei, locatie, functia ocupata, vechimea in companie si alti zeci de indicatori.

Review-urile pozitive ne reprezinta

Nicky DrimbaNicky Drimba
11:48 19 Aug 22
Am apelat la echipa Adsem pentru servicii de optimizare seo si am fost multumit atat de rezultate cat si de promptitudine.
Mihai CatalinMihai Catalin
12:28 26 Oct 21
Serviciile de marketing online atent realizate chiar fac diferenta in vanzari. AdSem este genul de echipa de specialisti care acorda atentie si celor mai mici detalii si sunt dedicati 100% in gasirea celor mai bune solutii. Recomand!
Vocan RaduVocan Radu
09:44 23 Aug 21
Am avut placerea sa cunosc intreaga echipa - Adapteaza strategia la nevoile specifice fiecarui tip de business si aduce un plus de valoare vizibil in rezultate. Pentru servicii de marketing online, recomand AdSem!
Vlad AndreiVlad Andrei
14:46 13 Aug 21
O colaborare în adevăratul sens al cuvântului!!! Profesionsti cap-coadă! Am ales servicii SEO pentru o mai buna vizibilitate organica. Felicitări echipei AdSem.ro!
magazin electricmagazin electric
17:49 09 Aug 21
Cnad ai un magazin online ,pleci din start de la ideea ca esti intr-o continua competitie cu altii din nisa ta.De ceea , ai nevoie sa te alaturi de parteneri care sa aiba grija de prezenta ta online.Eu am ales AdSem.ro pe partea de promovare SEO , iar rezultatele se simt considerabil dupa doar 3 luni de colaborare!O echipa tanara de profesionisti orientati catre client , care sunt gata sa iti propulseze afacerea in topul cautarilor!
Carina AsafteiCarina Asaftei
12:39 04 Aug 21
AdSem este echipa de profesioniști care înțelege nevoile business-ului tău și te ajută cu servicii de marketing digital calitative. Afacerea ta va crește alături de AdSem.ro! Apelează cu încredere la serviciile lor. Vor analiza și implementa soluții pentru succesul afacerii tale. Fie că vorbim de servicii SEO, social media sau orice alt aspect din marketingul digital, vei avea parte de cele mai bune rezultate!
Elena OleaElena Olea
09:18 03 Aug 21
O agentie de nota 10! Cand alegi AdSem.ro, alegi o echipa tanara de profesionisti axati pe afacerea ta!
Iuliana MihailescuIuliana Mihailescu
10:24 30 Jul 21
Recomand cu încredere AdSem, sunt o companie plină de energie pozitivă și sunt orientați spre client astfel încât să ajungă la rezultate cât mai bune. Promovare prin Google Ads și marketing-ul online sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferă și la care se pricep forte bine!Vrei să ajungi în topul căutărilor pe Google? Cu desăvârșire trebuie să contactezi AdSem!Felicitări echipei!👏🏼👏🏼
Madalina TabacuMadalina Tabacu
11:50 28 Jul 21
Foarte profesionaliști, s-au ocupat de optimizarea site-ului la care lucrez . Rezultatele sunt foarte bune
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de AdSem, super profesionisti, rapizi si cu rezultate bune in campanii. Recomand!
js_loader

Procesul nostru de realizare al campaniilor PPC

01. Analiza

Vom analiza domeniul in care activezi, concurenta, dar si caracteristicile din website.

02. Strategie

Vom crea o strategie PPC care sa te diferentieze de concurenta, bazata pe obiectivele tale: Vanzari, Lead-uri sau Awareness.

03. Implementare

Vom implementa campaniile PPC pe baza obiectivelor tale: Vanzari, Click-uri, Lead-uri sau Awareness

 

05. Optimizare

Vom optimiza campaniile PPC periodic cu obiectivul de a reducere costurile si de a creste numarul conversiilor

Agentie PPC 

Noi iti aducem  Leaduri. 


+8

Ani de experienta

+250

Clienti

+3900

Campanii Google Ads

100%

Dedicati


De ce sa alegi agentia noastra pentru implementarea campaniilor PPC? 

Pentru ca performam si atingem obiectivele stabilite: avem mii de campanii PPC implementate din numeroase domenii si acumulam experienta și know-how in marketing online de peste 10 ani. Folosim doar instrumente PPC performante: Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads, LinkedIn Ads, Bing Ads. Nu o spunem doar noi, o spun rezultatele clientilor nostri!

Garantam Rezultate

Suntem probabil singura agentie PPC din Romania care chiar garanteaza succesul campaniilor PPC. Convinge-te!

 

Cere o oferta cu Rezultate Garantate

Intrebari frecvente despre Campanii PPC 

Ce inseamna PPC?

PPC (Pay Per Click) este modalitatea de marketing online prin care poti plasa anunturi cu produsele sau serviciile pe care le ofera afacerea ta, in locuri strategice din mediul online pentru care platesti doar atunci cand cineva va da click pe anuntul tau. Campaniile PPC sunt o modalitate eficienta de a-ti creste afacerea si de a-ti atinge obiectivele.

Cum functioneaza PPC si cum imi ajuta business-ul sa creasca?

PPC – Pay per click – de fiecare data cand un utilizator va da click pe anuntul tau, vei plati o suma denumita cost per click (CPC). Acest cost variaza in functie de cat liciteaza concurentii tai pentru a se afisa in vizorul potentialilor clienti pentru aceleasi tipuri de produse sau servicii pe care le oferi si tu.

Cum stiu ca promovarea prin campanii PPC este potrivita pentru afacerea mea?

Nu vei stii niciodata pana nu vei incerca. Cea mai buna modalitate de a-ti raspunde la intrebare este sa testezi o perioada si in functie de rezultatele obtinute, decizi daca PPC Marketing este rentabil pentru business-ul tau sau nu. Apeleaza la un specialist PPC care te poate ajuta cu campanii PPC eficiente.

Cum aflu daca o campanie PPC este eficienta?

Analizezi anumiti indicatori precum: costul per click, costul per conversie, bugetul cheltuit pentru promovare, ROAS (return on investment), iar la final, daca bugetul investit este infim in comparatie cu castigul, poti fi sigur ca promovarea PPC este potrivita pentru afacerea ta. Specialistii AdSem iti ofera consultanta gratuita pentru a implementa strategia optima afacerii tale.

Care sunt cele mai folosite platforme PPC din Romania?

Cele mai folosite platforme PPC din Romania sunt: Google Ads, Facebook & Instagram Ads, Comparatoarele de preturi Shopmania.ro si Compari.ro, Bing Ads, Waze Ads, LinkedIn Ads.