SERVICII OPTIMIZARE SEO

Știi ce avantaje poți avea dacă ai website-ul optimizat SEO? Îți spunem noi, află ce putem face pentru vizibilitatea site-ului tău pentru a te poziționa în top 10 rezultate în motoarele de căutare. Dacă ai un magazin online prin care dorești să vinzi, este esențial să faci Optimizare SEO. Astfel te asiguri că potențialii clienți te vor găsi cu ușurință dacă vor căuta produsele sau serviciile pe care tu le oferi și vor achiziționa de la tine. Agentie SEO dedicată, axată pe rezultate.
Te vom ajuta să ajungi la cei mai valoroși clienți ai tăi, cei din căutările organice. Iată ce vom face:
ÎNCEPEM CU ANALIZA CUVINTELOR CHEIE

Și îți spunem unde este potențialul afacerii tale și cum ai putea ajunge acolo unde îți dorești cu ajutorul unei agentii seo dedicate.

AUDITUL DETALIAT AL SITE-ULUI

Îți oferim consultanță pentru rezolvarea erorilor și problemelor de crawling din site - frecvent întâlnite în procesul de Optimizare Magazin Online.

OPTIMIZAREA CONTENTULUI ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA INDEXĂRII

Astfel încât acesta să aibă conținut relevant pentru clienții tăi și să fie indexat exact așa cum trebuie. Avem experiența necesară în optimizare magazine online, convinge-te văzând rezultatele!

VOM OBȚINE BACKLINKS DE CALITATE PENTRU A CREȘTE AUTORITATEA

Site-ul tău va ajunge pe cele mai mari publicații pentru a crește traficul organic și de tip referral.

CE ESTE SEO, TRADUS ÎN OBIECTIVE?

Ce înseamnă o campanie SEO pentru afacerea ta:
Creșterea traficului organic
Câștiguri mai mari
Creșterea vizibilității site-ului
Rezultate pe termen lung

SERVICII DE OPTIMIZARE SEO

Ce facem în Plus:
Oferim consultanță în ceea ce privește oportunitățile afacerii tale
Analizăm constant piața și concurenții tăi direcți
Suntem întotdeauna la curent cu noul și introducem în campaniile SEO cele mai inovative strategii
Suntem orientați către client, așa că buna comunicare este punctul nostru forte
Lucrăm constant pentru atingerea obiectivelor tale
Raportăm lunar evoluția proiectului tău

Clienții noștri

Am avut plăcerea să ajutăm sute de businessuri mici și mari să crească
logo kidino
Pint.ro lucreaza cu agentia de marketing adsem
oriflame romania
scania romania
ejolie.ro
fabrica-de-firme.ro
marketing online starbucks
farmaciatinos
redist
enes.ro
edil-italy.ro
angrozenda
kuechentreff
rotoli.ro
vreautermopaneieftine
edituratact
ibarber.ro

De ce noi?

Pentru ca performăm și atingem obiectivele stabilite. Nu o spunem noi, o spun clienții noștri... pe bune!

Interesat de colaborare? Lasă-ne un mesaj!

Hai să ne cunoaștem! Lucrăm constant pentru a atinge obiectivele iar satisfacția noastră sunt rezultatele performante obținute pentru businessul tău. Cel mai mult ne încântă cifrele - le analizăm la început și apoi urmărim evoluția lor după ce am aplicat cele mai bune metode de îmbunătățire. Ne folosim de cunoștințele dobândite dar și de tool-uri profesionale.

SEO reprezintă pentru noi combinația între creativitate și tehnică. Îți garantăm că avem rețeta potrivită, convinge-te singur de rezultate!

Vreau SEO

Întrebări Frecvente despre SEO

Ce inseamna SEO?

Optimizare SEO – Search Engine Optimization –  reprezinta procesul de optimizare al unui website. Cu cat este mai bine optimizat si accesat, cu atat motoarele de cautare vor afisa website-ul in primele pozitii de rezultate in motoarele de cautare.

Cum faci SEO?

SEO reprezinta un proces continuu de optimizare a unui website si se imparte in mai multe etape, cele mai importante fiind: audit site, rezolvare erori si probleme din punct de vedere tehnic, optimizarea continutului in functie de cele mai potrivite cuvinte cheie, aducerea traficului in website prin strategii de backlink-uri.

Cum ma ajuta SEO?

Optimizarea SEO te va ajuta sa aduci trafic organic in website-ul tau. Cu cat mai multi vizitatori, cu atat mai multe sanse de a creste vanzarile. Optimizarea SEO te va ajuta sa te pozitionezi in primele pozitii printre rezultatele din motorul de cautare pentru categoria de produse sau servicii pe care le oferi. Astfel vei obtine trafic organic in website (nesponsorizat). Cu cat mai mult trafic, cu atat mai multe sanse de a creste vanzarile. Optimizarea SEO pentru magazine online este esentiala.

Cum vad rezultatele serviciilor SEO?

Modificarile aduse in website trebuie in primul rand sa fie asimilate de motorul de cautare, de aceea rezultatele apar pe termen lung. Exista tool-uri specifice care iti arata cum performeaza website-ul tau inainte si dupa optimizarea SEO sau pentru perioade stabilite de tine.

Cât costă o campanie SEO?

Costul unei campanii SEO depinde de industria în care activezi, concurența și obiectivele stabilitate. Pentru a afla costul SEO completează formularul de Consultanță Gratuită.