SERVICII OPTIMIZARE SEO

Generam   Leaduri.  

Un site web fara servicii de optimizare SEO, nu poate atinge potentialul maxim. Generam trafic relevant si mai multe vanzari pentru orice site web prin servicii SEO!

Iti doresti cresterea traficului organic pe site?

Atunci ai nevoie de promovare SEO ca sa ajungi in topul rezultatelor in motoarele de cautare.

Oferim servicii SEO profesionale – alege specialisti cu rezultate → AdSem.ro, agentie SEO dedicata!

 

La inceputul oricarei colaborari este important sa stabilim ce este cel mai important pentru afacerea ta: obiectivele

01. Site web optimizat tehnic

Este esential ca procesul de optimizare SEO sa inceapa cu identificarea si rezolvarea erorilor din site. Generam un audit SEO complet si identificam toate problemele existente. Inclusiv gradul de importanta pentru fiecare in parte. In functie de nivelul de acces pe care il primim in site-ul tau, ne putem ocupa de rezolvarea tuturor problemelor identificate in auditul SEO. Daca accesul este limitat, oferim suportul necesar echipei de dezvoltatori web.

 

Site web link uri site urile la inceput detaliat

traficul google analytics vs inceput

02. Cresterea traficului organic

Cresterea traficului organic este unul dintre obiectivele principale ale procesului de optimizare SEO. Toate actiunile SEO On-Page dar si SEO Off-Page vor avea ca rezultat final cresterea traficului organic relevant pe orice site web. Cu cat traficul organic este mai relevant, cu atat sansele de achizitii cresc. Astfel SEO devine un canal de promovare esential pentru orice site web, fie ca ofera servicii fie ca este de tip e-commerce.


03. Cresterea vizibilitatii pe cuvinte cheie reprezentative

Procesul de optimizare SEO On-Page dar si strategia de link building Off-Page, au la baza cuvinte cheie atent selectate. Daca iti doresti cresterea de pozitii in motoarele de cautare pentru anumite cuvinte cheie, analizam potentialul lor, estimam traficul si ne vom concentra procesul de SEO doar pe cuvintele cheie alese.

crearea vizibilitatii pe cuvinte cheie reprezentative strategie de optimizare seo

optimizare seo traficul organic vizibilitatea motoarele de căutare obținute ranking incredere domeniu business

04. Cresterea vizibilitatii generale a site-ului tau

Un site web optimizat SEO va inregistra cresteri de pozitii in motoarele de cautare ceea ce va duce la o vizibilitate mai mare asupra brand-ului, produselor sau serviciilor pe care le vinzi, in randul potentialilor clienti. Optimizarea SEO este un proces continuu si pe termen lung dar si cea mai buna investitie pe care o poti face in promovarea afacerii tale.


05. Cresterea vanzarilor si a conversiilor

Nu este suficient doar sa aduci trafic pe site. Prin campanii sponsorizate de marketing online poti spori cresterea traficului pe site insa acest lucru nu inseamna neaparat ca vor creste si vanzarile. Mai multe vanzari si mai multe conversii sunt rezultatele unor procese de optimizare SEO care aduc trafic relevant – potentiali clienti, cu sanse mari de a cumpara produsele/serviciile pe care le oferi. O strategie SEO de succes are cel mai bun ROI.

 

rapoarte tehnici vanzari conversii raport conversie google search console si analytics

autoritate monitorizare crearea linkuri constant strategiei incredere domeniu

06. Cresterea autoritatii site-ului tau

Autoritatea unui site web, cunoscuta si ca puterea domeniului, este determinata de mai multi factori, insa printre principalii factorii care influenteaza, regasim: numarul total de backlink-uri, calitatea backlink-urilor, numarul de domenii unice care fac referinta catre site-ul tau, autoritatea domeniilor care fac referinta catre site-ul tau etc.

Auditul tehnic SEO si rezolvarea problemelor identificate reprezinta un pas esential. Un site web fara erori este baza solida a oricarei strategii de marketing online.

 

01. Erori

 

Numim erori acele probleme care au un impact mai puternic asupra site-ului. Exemple de erori: erori 404 – pagini nefunctionale, imagini care nu se afiseaza, meta titluri duplicat pentru pagini diferite, meta descrieri duplicat, redirectionari 301 etc. Un proces de optimizare SEO presupune rezolvarea tuturor disfunctionalitatilor.

Erori SEO trebuie rezolvate interne google tehnice

analize Atentionari interne SEO google strategiile tehnice

02. Atentionari

 

Atentionarile au un impact relativ mediu asupra site-ului. Acestea pot fi: URL-uri prea lungi; pagini de dimensiuni prea mari; titluri, meta titluri si meta descrieri prea lungi; continut mix atat HTTP cat si HTTPS etc.


03. Informari

 

Informarile reprezinta de obicei strict informatii pe care ar trebui doar sa le verifici, acestea nu sunt erori. De exemplu: Resurse restrictionate de la indexare – de verificat continutul restrictionat pentru a nu exista totusi continut ce ar trebui sa fie indexat. De avut in vedere pentru o analiza SEO completa.

 

analize Informari interne SEO google monitorizarea

optimizarea Sitemap volumul linkuri google site urile

04. Sitemap

 

Sitemap-ul ajuta motoarele de cautare sa descopere si sa indexeze mai bine continutul unui site web. Sitemap-ul trebuie actualizat in functie de frecventa cu care se modifica continutul site-ului tau. Iti generam noi sitemap-ul actualizat ori de cate ori este necesar si ne asiguram ca nu sunt erori in Google Search Console.

 

01. Identificarea cuvintelor cheie

Cuvintele cheie reprezinta un pas esential in strategia SEO. Avand ca punct de plecare produsele sau serviciile oferite de afacerea ta, identificam cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta si tipul lor: informationale, navigationale, investigatie comerciala si tranzactionale.

Identificare research cuvinte cheie vizibile pozitionarea implementare google

Potential cuvinte cheie google pozitie cifrele 6 luni - 12

02. Potentialul cuvintelor cheie

Potentialul cuvintelor cheie reprezinta numarul de cautari lunare din care aproximam traficul pe care il pot aduce in timpul stabilit. Astfel putem alege cuvinte cheie relevante pentru paginile site-ului, care vor aduce trafic relevant, adica vizitatori cu sanse mari de a face achizitii.

 


03. Stabilirea cuvintelor cheie

 

Cuvintele cheie sunt alese in functie de mai multi factori:

– numarul de cautari lunare: monitorizam cuvinte cheie care prezinta cel mai mare interes pentru utilizatori

– competitie: cu cat competitia este mai mica, cu atat sansele sunt mai mari de a creste in pozitiile motoarelor de cautare

– scopul utilizarii: cele tranzactionale vor fi alocate categoriilor de produse/servicii iar cele informationale sau de investigatie comerciala vor fi alocate pentru articole

Stabilirea de cuvinte cheie pozitie google research

01. Meta Titlu

 

Ne asiguram ca fiecare pagina a site-ului tau va avea meta titlu relevant, unic si optim din punct de vedere SEO. Meta titlul si meta descrierea vizualizate in rezultatele motoarelor de cautare, influenteaza comportamentul vizitatorilor – acestia pot alege sa acceseze sau nu pagina web a site-ului tau. Un specialist SEO va stii sa creeze meta titluri ce respecta aspectele SEO dar si atractive pentru vizitatori.

strategie optimizarea Meta Titlu optimizarea on page google search engine

strategie Meta Descriere optimizarea pentru motoarele de cautare google

02. Meta Descriere

 

Cream meta descrieri relevante si unice cu scopul de a optimiza SEO site-ul dar si pentru a imbunatati CTR-ul (rata de accesare a site-ului tau raportata la numarul de afisari).

 


03. Titlu si Subtitluri

 

Titlurile si subtitlurile sunt elemente importante intr-o strategie de optimizare, atat pentru vizitatori cat si pentru motoarele de cautare. Le optimizam astfel incat informatia sa fie structurata optim si usor de parcurs.

 

Titlu si Subtitluri link uri google

Continut text google blog articol traficul organic

04. Continut text

 

Redactam textul fiecarei pagini web astfel incat sa fie optimizata din punct de vedere SEO On-Page. Aspecte de care tinem cont: dimensiunea textului, frecventa folosirii cuvintelor cheie, formatare, structura etc.

 


05. Optimizare fisiere media

 

Fisierele media ajuta la imbunatatirea experientei vizitatorilor insa trebuie sa tinem cont de cateva reguli SEO On-Page: optimizam dimensiunea pentru a nu ingreuna viteza de incarcare a paginii, adaugam atribute alt relevante pentru imagini, adaugam numarul optim de imagini pentru fiecare pagina web etc. Optimizarea SEO a unui site include optimizarea optima a tuturor fisierelor existente.

strategie conținut optimizare fisiere linkuri google

01. Content Marketing

 

Redactam comunicate de presa si articole relevante care sunt atractive si interesante pentru cititori dar totodata respecta si principiile de optimizare SEO pentru a fi indexate rapid si a ajunge in topul rezultatelor din motoarele de cautare. Atat blog-ul site-ului cat si publicatiile externe au un rol important intr-o strategie de optimizare SEO.

strategie seo Content Marketing blog site urilor articol

campania strategie seo Link Building linkuri

02. Link Building

 

Strategia de link building presupune plasarea de backlink-uri de calitate in afara site-ului avand in focus cuvinte cheie relevante. Publicam atat pe blogul clientului cat si pe publicatii externe cu autoritate relevanta sau de nisa. Scopul lor este de a ajuta procesul SEO On-Page, aducand trafic relevant si crescand autoritatea site-ului tau.

 


03. Alte Recomandari SEO

 

Strategia privind promovarea SEO Off-Page poate include si alte actiuni de marketing digital care vor sustine scopul final – cresterea traficului organic. Acestea pot fi: promovare in Social Media, promovare prin Newsletter, campanii PPC etc. Toate acestea sustin o campanie SEO de succes.

 

03. Alte Recomandari SEO
strategie de optimizare linkurilor proiecte

Afacerea ta are nevoie de promovare si servicii SEO

Stiai ca:

Peste 90% din experientele online ale utilizatorilor incep cu motoarele de cautare

Peste 85% dintre utilizatorii de telefoane mobile folosesc motoarele de cautare cel putin o data pe zi

Peste 80% dintre utilizatori fac investigatii online inainte de a face achizitii

75% dintre cei care cauta in motoarele de cautare nu trec mai departe de prima pagina de rezultate – SERP

Peste 70% din cautarile din mediul online sunt realizate in Google

40% dintre utilizatori parasesc o pagina web care se incarca in mai mult de 3 secunde

Cere o oferta cu Garantie
proiecte avantajele strategiei optimizarea pentru motoarele de cautare linkurilor

Optimizare SEO cu rezultate - Review-urile de 5 stele ne caracterizeaza:

Nicky DrimbaNicky Drimba
11:48 19 Aug 22
Am apelat la echipa Adsem pentru servicii de optimizare seo si am fost multumit atat de rezultate cat si de promptitudine.
Mihai CatalinMihai Catalin
12:28 26 Oct 21
Serviciile de marketing online atent realizate chiar fac diferenta in vanzari. AdSem este genul de echipa de specialisti care acorda atentie si celor mai mici detalii si sunt dedicati 100% in gasirea celor mai bune solutii. Recomand!
Vocan RaduVocan Radu
09:44 23 Aug 21
Am avut placerea sa cunosc intreaga echipa - Adapteaza strategia la nevoile specifice fiecarui tip de business si aduce un plus de valoare vizibil in rezultate. Pentru servicii de marketing online, recomand AdSem!
Vlad AndreiVlad Andrei
14:46 13 Aug 21
O colaborare în adevăratul sens al cuvântului!!! Profesionsti cap-coadă! Am ales servicii SEO pentru o mai buna vizibilitate organica. Felicitări echipei AdSem.ro!
magazin electricmagazin electric
17:49 09 Aug 21
Cnad ai un magazin online ,pleci din start de la ideea ca esti intr-o continua competitie cu altii din nisa ta.De ceea , ai nevoie sa te alaturi de parteneri care sa aiba grija de prezenta ta online.Eu am ales AdSem.ro pe partea de promovare SEO , iar rezultatele se simt considerabil dupa doar 3 luni de colaborare!O echipa tanara de profesionisti orientati catre client , care sunt gata sa iti propulseze afacerea in topul cautarilor!
Carina AsafteiCarina Asaftei
12:39 04 Aug 21
AdSem este echipa de profesioniști care înțelege nevoile business-ului tău și te ajută cu servicii de marketing digital calitative. Afacerea ta va crește alături de AdSem.ro! Apelează cu încredere la serviciile lor. Vor analiza și implementa soluții pentru succesul afacerii tale. Fie că vorbim de servicii SEO, social media sau orice alt aspect din marketingul digital, vei avea parte de cele mai bune rezultate!
Elena OleaElena Olea
09:18 03 Aug 21
O agentie de nota 10! Cand alegi AdSem.ro, alegi o echipa tanara de profesionisti axati pe afacerea ta!
Iuliana MihailescuIuliana Mihailescu
10:24 30 Jul 21
Recomand cu încredere AdSem, sunt o companie plină de energie pozitivă și sunt orientați spre client astfel încât să ajungă la rezultate cât mai bune. Promovare prin Google Ads și marketing-ul online sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferă și la care se pricep forte bine!Vrei să ajungi în topul căutărilor pe Google? Cu desăvârșire trebuie să contactezi AdSem!Felicitări echipei!👏🏼👏🏼
Madalina TabacuMadalina Tabacu
11:50 28 Jul 21
Foarte profesionaliști, s-au ocupat de optimizarea site-ului la care lucrez . Rezultatele sunt foarte bune
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de AdSem, super profesionisti, rapizi si cu rezultate bune in campanii. Recomand!
js_loader

De ce sa alegi agentia noastra pentru promovare SEO?

 

  • Beneficiezi de rezultate pe termen lung
  • Cresterea traficului organic
  • Cresterea notorietatii brand-ului
  • Cresterea pozitiilor pentru cuvintele cheie in motoarele de cautare
 
  • Cresterea numarului de conversii
  • Cresterea autoritatii
  • Vizibilitate sporita in mediul online
  • Servicii SEO - o investitie sigura avand cel mai bun ROI
 

Garantam Rezultate

 

SEO reprezinta pentru noi combinatia intre creativitate si tehnica. Ai nevoie de optimizare SEO? Iti garantam ca aplicam cele mai bune strategii și ca vom aduce rezultate!

Cere o oferta cu Rezultate Garantate

Intrebari frecvente despre SEO

 

Ce inseamna SEO?

Search Engine Optimization – SEO inseamna procesul de optimizare pentru motorul de cautare al unui website. Cu cat este mai bine optimizat si accesat, cu atat motoarele de cautare vor afisa website-ul in primele pozitii de rezultate in motoarele de cautare.

Cum faci SEO?

SEO reprezinta un proces continuu de optimizare a unui website si se imparte in mai multe etape, cele mai importante fiind: audit site, rezolvare erori si probleme din punct de vedere tehnic, optimizarea continutului in functie de cele mai potrivite cuvinte cheie, aducerea traficului in website prin strategii de backlink-uri. Partea de optimizare SEO trebuie sa reprezinte un obiectiv principal.

Cum ma ajuta SEO?

Optimizarea SEO te va ajuta sa aduci trafic organic in website-ul tau. Cu cat mai multi vizitatori, cu atat mai multe sanse de a creste vanzarile. Optimizarea SEO te va ajuta sa te pozitionezi in primele pozitii printre rezultatele din motorul de cautare pentru categoria de produse sau servicii pe care le oferi. Astfel vei obtine trafic organic in website (nesponsorizat). Cu cat mai mult trafic, cu atat mai multe sanse de a creste vanzarile. Optimizarea SEO pentru magazine online este esentiala. Ai nevoie de SEO ca un prim pas in promovarea online.

Cum vad rezultatele serviciilor SEO?

Modificarile aduse in website trebuie in primul rand sa fie asimilate de motorul de cautare, de aceea rezultatele apar pe termen lung. Exista tool-uri specifice care iti arata cum performeaza website-ul tau inainte si dupa optimizarea SEO sau pentru perioade stabilite de tine. Rezultatele din strategii de promovare SEO pot fi vizibile in Google Analytics si Google Search Console.

Cat costa o campanie SEO?

Costul unei campanii SEO depinde de industria in care activezi, concurenta si obiectivele stabilitate. Pentru a afla costul SEO completeaza formularul de la Preturi.